![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nah, daca vrei sa stii cum is, mi se pare f confortabil, singurul dezavantaj ar fi ca inclinatia spatarului nu poate fi reglata, dar mie mi-e just fine asa cum e.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-l stapanesti sanatoasa si la sute, mii de ore pe elady in el! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multam!
Sa stiti (in caz ca nu ati observat deja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) ca eu nu prea obisnuiesc sa dau reply doar ca sa zic multam la urarile de bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si asta mi se trage de la scarbici, ca ne-a tinut odata cutra de shefa shefelor din state teoria chibritului cum ca "Ia nu mai imi umpleti mie inboxul cu mailuri in care scrie "Thanks" si atat. Multumirile sunt subintelese asa ca nu mai pierdeti vremea cu asa ceva" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Intr-un fel i-am dat dreptate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Foarte tare sefa ta, Angel! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si mie imi place scaunul, e foarte confortabil. Mie imi cam vine sa trag un pui de somn in el dupa masa de pranz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
angel mi ai facut pofta cu scaunul tau, vreau si eu, am un scaun de sufragerie care imi chinuie coloana (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , neaparat o sa mi iau si eu, e numai bun pe negru ca nu se vede mizeria (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , initial am zis crem dar negru e perfect pt mine.
apropo de topic am vazut o onglinda de perete la Jisk cam 1 60 inaltine si 70 cm latime cu o rama argintie asa ca la castele era doar 1 mil jumate, un vis daca nu mi faceam una la comanda o luam pe loc, era asa superba (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si acum ma gandesc la ea eu ador oglinzile cu rama frumoasa |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mare cumparatura mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) : o vazuca si niste pietre colorate. Vreau sa pun in vaza un strat gros de pietre, apoi, apa si numai o floare cu tija taiata scurt, sa pluteasca.
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_8184.jpg) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat storcator de citrice de la Metro. L-am si testat asta-seara. Imi place ca-i f silentios.
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/13422_8218.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Cat ai dat pe el Rox? Ma tenteaza si pe mine. Si cat de rapid e de curatat? Ca asta cu desfacutul aparatului in 14 ma omoara.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Laryss_A, m-a costat 77.3 lei si se spala f usor. Sunt f multumita de el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Eu am unul ceva mai mic decat al tau si e un model mai vechi cu "n" bucatele. Cand il curat si-l asamblez la loc , zici ca fac puzzle. Poate-l schimb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca pret mi se pare foarte ok cat ai dat pe el.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 06:16 AM |
|