![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sapt ce vine imi iau masina de spalat, ca asta care o am am luat-o second hand acu 6 ani deci va imaginati in ce stare e. Am fost sa vad ce modele/preturi sunt, parca mi-as lua Whirlpool 6th sense. Am citit asa pe fuga despre ea si parerile sunt cam impartite. Sunt destui care zic ca Whirlpool ca marca sucks, dar nu am gasit nici o parere pertinenta in sensul asta. Asa ca nuj...probabil la asta raman.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu' eu am Ariston si-s f incantata de ea. De fapt, am o fixatie cu marca asta. Pan' acu nu m-a dezamagit.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si eu tot Ariston am zis ca-mi iau cand voi decide sa-mi schimb masina. De doi ani am Indesit si-si face treaba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Ai mei acasa au un Whirlpool de vreo 8-9 ani si nu au avut niciodata probleme cu el.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am luat niste farfurii mici, de desrt, mai rusticale, din faianta. 6 corai cu margine bej si doua bej cu margine bej mai deschis. Imi plac la nebunie!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
F misto Cleo. Si ce-mi plac pietrele alea in mijlocul gazonului.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Un colt de rai (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Vleau si eeeuuuuu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) cortul cu gradina la pachet Si muscatele alea sunt ochioase tare Pentru ce sunt plasele, contra tantarilor sau asa-i designul pur si simplu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Roxi chietrele erau acolo, le-am gasit un rost (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Silvia plasa-i pt muste si tantari, intra si-asa normal dar nu in roiuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sambata seara am mancat acolo si-a fost perfect. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cleo, ce fain chiosc v-ati pus. la noi ii zice gazebo, parca. Voi il tineti deschis toata vara? Noi le-am intins pe ale noastre cand am avut un garden party, ca aici nu te poti baza pe vremea asta.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 06:16 AM |
|