![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Gazebo e si-aici. Doar ce l-am montat sambata, e nou nout. Oricum peste el e o creanga de artar, deci umbra am destula, insa e placut sa ai un soi de adapost daca vrei sa mananci afara. E facut din material de cort deci teoretic nici n-ar trebui sa ploua prin el, insa sus in varf are ca un soi de ferastruica din plasa si daca adie putin vantul (si la Montreal de regula bate cu dusmanie) bineinteles ca intra. Oricum e dulcic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa va bucurati cat mai mult de el!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) saramuna
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am platit masina de spalat, maine seara o primesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cleo vreau si eu gradina (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( |
|
|
![]()
|
|
hai la mine la gradina pana una alta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sa-ti uzezi masina relaxata ca de-aia-i automata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aici se vand in duet- masina de spalat si uscatorul care desi e practic si usuca bine si rapid tot nu egaleaza efectul soarelui. ador mirosul rufelor uscate la soare |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un cutit dintr-asta, cu 32 de impaturiri ale metalului, ala mai mic din poza, facut in Germania (cand m-oi face mare o sa-mi cumpar unul japonez, adevarat). Tai totul ca-n branza.
(IMG:http://www.marktjagd.de/images/Aldi_verkauft_Santokumesser_blog_859_1_big.jpeg) . |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
cuvertura pt patul mare din dormitor si o lumanare mica in forma de veioza de la Bamboo ambele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce marimi au cuverturile de la Bamboo si ce preturi? Pe site nu scrie, iar in magazinele din Bucuresti e atat de aglomerat incat abia poti sa te strecori. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
a mea e 240X260 ca patul din dormitor e destul de mare. Dar aveau si mai mici (180/220 parca). Astea mari sunt 100RON alea mai mici 70 parca.
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/cuvertura.jpg) Asa e a mea |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Interesant. Dupa concediu, clar ma ingramadesc pana la sectiunea textile si caut cuverturi pentru canapea.
Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) PS: Am ochit-o si eu pe site pe asta portocalie si una bej cu maro. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 06:07 AM |
|