![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, in Plaza e mai mereu gol Bamboo-ul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sau cel putin asa am nimerit eu. Si stiu ca tu stai in zona, asa ca, cine stie, poate gasesti pe acolo ce te intereseaza (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat o lustra pt sufragerie. Ca deja orbeam de la lustra mea de pe vremuri demult apuse, la care nu mai meregeau decat doua dulii. E simpluta, de la Practiker, ii fac poze dupa ce o montez. Si mi-am luat 5 becuri economice, destul de scumpe dar sper eu ca se merita investitia.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astea economice tin o vesnicie, deci ai facut treaba buna. De-abia astept poza.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
si ni numai becuri de-astea avem si cred ca le schimbam la cativa ani
eu trebuie sa-mi iau perdele si draperii in camera cu usile de patio, am jaluzele si eu nu ma omor in general dupa look-ul dat de jaluzele. Prefer de departe draperii si perdele. Vi le arat cand le gasesc. Sotul meu mi-a facut galeriile in toata casa |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda si eu as prefera draperii in living, unde am acu jaluzele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar nah, nu demult le-am pus si pe astea, la insistentele maica-mii, ca ei i-or trebuit jaluzele verticale. Intr-o zi cu soare cand m-or da banii afara din casa o sa le schimb probabil (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Momentan am ca scop principal sa imi renovez baia in primavara. Pana acum n-am reusit sa pun de-o parte nici macar bani pentru o cada din aia smechera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
care-i masina ai' mai faina de spalat?
am auzit ca Miele, da' la noi nu sunt.. am vazut in germania, misto tare. mie imi umbla ochii dupa cele cu afisaj, digitale.. dar am inteles ca nu sunt asa performante. cea pe care am mostenit-o are lejer 7=8 ani si ar fi cazul sa facem o schimbare.. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
s-am o masinica de cusuuuuut (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
e mica mititica, cred ca are vreo 500g (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) are o multime de bobinute cu ata pe ele, are ata alba bagata deja pe unde trebuie ce mai o dragalasenie i-am facut si poze, v-o si arat dar mai incolo. mi-am luat un material subtirel gen voal, alb sa-mi fac perdele si ca sa nu le cos la mana (urasc!!! sa cos ) am zis sa incerc o masinica de-asta. Am in garaj una de-aia antica de la bunica-mea dar tata mare se atinge de ea ca eu nu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) am invatat cum se foloseste chestia la lucru manual in clasa a 6-a dar eu as fi vrut sa merg cu baietii sa ma joc cu traforajul asa ca orele alea de cusut pt mine erau un chin. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) s-am incalecat pe sa (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa-ti fie de folos!
Am si eu una electrica in beci, n-am mai folosit-o de ani. Imi facusem si eu niste draperii cu ea, rosii, galbene si albastre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vezi ca la material subtire iti trebuie si ata speciala. Eu m-am suparat intr-a opta (sau a saptea? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) pe tanti aia de la lucru manual-fete si m-am dus de nebuna, fara sa anunt, la baieti, la traforaj, am vorbit cu maistrul sa ma primeasca si dupa vreo doua ore am trimis vorba printr-o colega ca eu nu mai vin la cusut si la comentariile ei tampite. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ceva nu se mai pomenise de cand era scoala, m-au lasat trimestrul ala in pace la baieti (unde mi-a placut si mie mai mult decat la fete), dar apoi a trebuit sa ma intorc la preocuparile alea de Penelopa. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa o porti sanatoasa cleo , daca ma gandesc bine si mie mi ar trebui una, eu stiu sa cos la masina m a invatat bunica , mai mica la o bunicuta saraca i am facut scutecele la masina pt nepotelul ei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
mersi girlies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
kalua si tu?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ai fost mai curajoasa la faza cu mutatul eu am suferit in semi-tacere in anul in care am invatat sa coasem la masina am facut niste bluze, fiecare desena un model, profa le croia si da-i si coase aveam numai 2 masini la vreo 20-25 de fete asa ca faceam cu randul (thank god!! ) eu desenasem o camasuta cu guler tunica si maneci scurte , materialul mov cu dungute albe dintr-un in tare frumos. cand auzeam ' hai cleo, e randul tau' spuneam 'unde e carpa aia? sa mi-o dea cineva sa ma duc s-o cos" iar profa 'carpa????? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ' in alt an cusutul pe etamina (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) aveam si tema pt nota de final. m-am prezentat cu un paun cusut la mare arta de ..frate-meu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si profa dintr-o privire 'cine ti-a cusut asta? mama, bunica?' intai am zis 'eu' apoi la (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) -ul ei am recunoscut (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) frate-meu a cusut' ... m-a spus la toata clasa dar eu eram comandata de detasament (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa fi indraznit vreuna sa rada c-o mancam cu fulgi cu tot! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) .... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) acu pe bune stiu sa tricotez, sa cos in urma acului si prin fata lui (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si cate si mai cate (yeah right! ) datorita orelor de lucru manual. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:51 PM |
|