IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

26 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cumparaturi pentru casa, Ce ti-ai luat pentru casa?
Master of Norule...
post Sep 13 2008, 06:32 PM
Post #71

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Apai si noi am avut o profa de lucru manual aiurea de tot astea or fi vorbite, comenta tot felul de aberatii. Eu n-o prea bagam in seama.
Si eu am o masina de cusut prin casa electrica care n-o folosesc. Ultima oara am cusut de mana ca m-am chinuit sa-i pun acul nu prea stiam cum, am desfacut tot ce era de desfacut si vine barbata-miu si pune acul asa just like that, da' ceva tot nu-i placea ca dadea in gol si asa o sa intepeneasca intr-un colt pana cand oi avea rabdare o data sa vad de ce nu coase.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Sep 13 2008, 07:25 PM
Post #72

Musafir

Noi n-am cusut mult la masina in scoala, era numai o masina de-aia cu pedala. Dar etamine si dintr-astea am mancat pe paine. Si se lucra pentru scoala, se faceau fete de masa si alte nazdravanii, lucrau toate clasele la ele. Nu stiu ce facea scoala apoi cu zestrea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Dar acasa am facut vreo 2-3 goblenuri de-alea de copii, cu modelul pe etamina cumparate de la mercerie. De unul cu flori si unul cu un purcelus care zburda cantand la flaut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) imi amintesc.

Am luat dulap Pax de la Ikea, de 2m si cu usi glisante. Acusi e gata si-l trag in poza.
Doua scanduri de atarnat pe perete, doua covorase rotunde, mai mici, portocalii, perdea portocalie si bara de-aia de care s-o prind. Si-nca niste maruntisuri.

+Quote Post
kalua
post Sep 13 2008, 09:52 PM
Post #73

Musafir

Iaca si Pax-ul copilului (scuzati santierul)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_9206.jpg)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_9207.jpg)

+Quote Post
Diana.
post Sep 13 2008, 09:58 PM
Post #74

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

E fain tare,. Mi-ar placea si mie . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Sep 14 2008, 12:05 AM
Post #75

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Foarte fain dulapul. Sint geloasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu mi-am cusut perdeaua cu masinica in vreo 20 de minute (cu tot cu insailatul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) de dinainte)
Concluzie: e grozava.

+Quote Post
kalua
post Sep 14 2008, 07:27 AM
Post #76

Musafir

E de la Ikea si poti sa ti-l faci inauntru cum vrei, sunt o gramada de sertare, sertarase, cosuri, cutii si mai stiu eu ce care se pot lua ca "viata interioara". Si pe dinafara, sunt corpuri de 50 cm, de 1 m, usi glisante, usi normale, si toate in multe variante si culori. Mr. kalua a cam bombanit la agatatul usilor glisante (s-apoi lui ii trebuie foarte mult pana ajunge la starea aia de nervi) si a zis ca n-a avut niciodata pana acum asa probleme cu niste amarate de usi.
Usile sunt de sticla neagra.
Toata lumea isi cumpara dintr-asta de cand a aparut, imi zicea o colega ca sora-sa are 6 bucati (la copii, pentru ea si barbatu-sau si vreo doua pe holuri).

Ce bine ca a fost investitia buna, cleo!

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 14 2008, 09:01 AM
Post #77

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

E misto de tot dulapul si ideea cu cosurile geniala as putea spune.
Oare la noi s-or gasii?
Cleo s-o folosesti cu spor si drag.
Eu asa o aversiune am fata de cusut, calcat, ca numai daca e musai musai prestez asa ceva.

+Quote Post
angeldust
post Sep 28 2008, 05:47 PM
Post #78

Musafir

Am promis poze cu lustra, so here it is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu e cine stie ce, dar fatza de cea pe care o aveam e un salt urias (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/lustra.jpg)

+Quote Post
kalua
post Sep 28 2008, 06:26 PM
Post #79

Musafir

Sa-ti lumineze viata! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) E frumusica si se potriveste la culoare cu ce se vede prin poza.

+Quote Post
angeldust
post Sep 28 2008, 06:55 PM
Post #80

Musafir

Sar'na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da, se potriveste cu mobila si cu usile.

+Quote Post

26 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 12:45 AM