![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
asadar.. prostioara de care ziceam ieri
ne-am trezit de dimi si am instalat-o, al meu a trebuit sa plece e o polita, nu se incadreaza ea chiar foarte bine in decor, dar e fff utila.. tananaaaaaaaa (IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a130/adi_x/RotationofIMG_4254.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Practice tare chestiile astea. Am si eu borcanele de-alea mici si burduhanoase si tare-mi sunt dragi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Faina, faina tre' sa-mi iau si eu una din asta. De unde ti-ai luat-o Meg si cat a costat?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
de la ikeaaaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
55 de ron am dat pe asta. am luat si separat o alta bara de un metru si cosulete de agatat - asa cum vezi jos jos. astea au fost mai ieftine: 12 ron bara si 6-7 ron/cosulet. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Oi ajunge si eu o data la Ikea ca au multe chestii faine. Nu merge oare sa comanzi din catalog si sa ti le trimita prin posta stie cineva?
|
|
|
![]()
|
|
neh, n-au asa ceva. cel putin nu am auzit.
da-le un telefon |
|
|
![]()
|
|
Multam Meg-ule o sa incerc.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu m am uitat pe catalog pe net ca m ati facut curioase au niste lucruri superbe, ce m a surprins e ca e mai ieftin ca la Elvila ( zilele trecute rasfoiam catalogul lor) si arata si mai misto.
Mon sa ne dai de veste daca ai vb si ce au zis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Da, de la Ikea, am spus cu doua posturi mai jos de poza. E genial sistemul asta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) noi vrem sa ne innoim cu mobila de bucatarie si musai sa-mi cumpar ceva sertarase si rafturi asa practice m-am uitat cu jind la dulapurile alea de fiecare data cand am ajuns la IKEA dar n-am unde sa-l pun aizi toate dulapurile sint incastrate in perete. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de mobila de bucatarie, am auzit ca asta actuala de la Ikea e de-o calitate indoielnica. Si-a luat anul trecut fiul unei colege si cica incepe sa "curga" in unele locuri.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:36 PM |
|