IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >  
Closed TopicStart new topic
> Depresie dupa despartirea de amanta/iubita
Teocris
post Jul 24 2008, 10:19 AM
Post #31

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Se vede treaba domnule ca dumneata esti chiar mitocan.
Si nesimtit pe deasupra (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu tine.

Tu, moderator? La felul cum gandesti si cum scrii? (IMG:style_emoticons/default/nea.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Altheea
post Jul 24 2008, 10:30 AM
Post #32

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

hehehe, pai ce mare branza, teo? Omul e moderator pe un forum unde baieteii isi dau sfaturi intre ei cum sa reuseasca si ei sa intre in "pantalonii" unei femei! Replici de agatat, scenete in care ei intreaba ei raspund si tot felul de chestii din astea penibile. Crezi ca ii este prea greu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 24 2008, 10:57 AM
Post #33

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Tssss. He maked my day cu postarea forumuui pentru barbati-teribili-care-nu-au in-cap-decit-sex-si-le-bate-vintul-intre-urechi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca de-aia i-am zis sa se duca de unde a venit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar si sa isi dea seama a fo` greeeeeeeeu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
si omu` se lauda acolo ca tipa ii dadea si bani.... perdant cu acte-n regula! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mascul intretinut! cih! mi-i greata!

+Quote Post
lxn
post Jul 24 2008, 10:58 AM
Post #34

Musafir

Si mai spune de femei ca nu gandesc. Hahaha! Cata minte trebuie sa ai sa-ti doresti numai sa intri sub fusta unei femei.
Desi nu cred ca fata aceea era alcoolica (daca o exista relatia spusa de tine), oricum ar fi fost, bine ca a scapat de tine. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Drum bun si cale batuta, mesiu...

+Quote Post
Diana.
post Jul 24 2008, 11:03 AM
Post #35

Fondator eLady.ro

Mesiu nu face diferenta intre site si forum! Ah,monser, daca vreti sa il vedeti, pls cautati pe google cosminutzu - il gasiti la pagina cu seducatorii de profesie...
.... gizas, hi`z a rial macio. Sau mucio?!
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
lxn
post Jul 24 2008, 11:23 AM
Post #36

Musafir

Buahahaha, ce .... ok, ma abtin (IMG:style_emoticons/default/horse.gif) Imi place motto-ul forumului sau, e fooooarte inteligent si exceptional de ... subtil (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 24 2008, 11:34 AM
Post #37

Fondator eLady.ro

nu e al lui forumul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ar vrea el. Dupa cum ar vrea sa stie sa scrie romaneste. sau sa scrie poieziele... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) rea mai sint! (IMG:style_emoticons/default/whip.gif)
...insa de acolo numai trolli be-au venit de-a lungul timpului.pare-se, cind se plictisesc, isi trimit mesagerii pe la noi!
..barbati fatali, dom`le!

remember Diferenta intre un player si un Bad Boy
initiatorul topicului tot de la aia e. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 25 2008, 07:39 AM
Post #38

Musafir

Auziti....dar filmuletul de pe youtube l-ati descoperit? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) cu poze cu ei doi si conversatiile de pe mess, in care ea ii spune citez : "atata timp cat am sentimente sunt cea mai superioara persoana tutora" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O fi fost cu vodka la bord dar nici asa nu cred ca o studenta la medicina scotea asemenea bombe. Sper din suflet ca nu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Ceea ce ma uimeste si mai tare e ca forumul ala de pokemoni inca mai exista! Chiar atatia barbati cretini sa fie in tara asta? Cine d-zeu ii viziteaza?

+Quote Post
Diana.
post Jul 25 2008, 09:33 AM
Post #39

Fondator eLady.ro

Nu l-am vazut, vreau sa il vaz. Pai se viziteaza ei cu ei. E de-ajuns. Bine, ei vor fi primii pe lumea ailalta... cum era? "Fericiţi cei săraci cu duhul, că a lor va fi împărăţia cerurilor.

+Quote Post
cosminuxx
post Aug 31 2008, 09:22 PM
Post #40

Musafir

dupa o relatie de saptamani, luni sau ani... si apare depresia normala... si suferi... trebuie sa iesi si sa intalnesti persoane noi... mai, te vindeci instantaneu, intalnesti persoane si iti dai seama ca unele sunt mult mai bune decat altele. In general, tipa care iti da reject de rahat, poate pe nedrept...dupa luni sau ani de zile...vezi ca defapt e cu mult mai inferioara decat tipa pe care tocmai ai intalnit-o. In urmatoarea zi ai uitat de tipa precedenta..si viata merge inainte..nu se merita statu si ganditu la ce momente faine au fost si ca ce ticaloasa a fost...no way. Mie asa imi trece... sau mi-a trecut ) Valabil si pentru femei.

Ceea ce ma multumeste e faptu ca acum are un martzafoi langa..un caritat cu pectorali de zici ca sunt clatite...

despre mine...am intrat in alta relatie..ma rog relatie,aventura cu o tipa cuminte care spala chilotii la mana si gateste la fel de elegant. I-am zis ca nu o merit si ar fi cazu sa nu investeasca sentimente.
de data asta chiar v-am urmat sfatu...era pacat sa mai stau si pe banii asteia..

+Quote Post

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 08:35 AM