![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE QUOTE Marimea din punct de vedere al lungimii, al latamii sau al diametrului? :P Se pare ca din toti acesti parametrii, experienta si fantazia sunt cei mai importanti 8) Sorin. Superstitie, mr. Sorin, poti sa ai cel mai performant software, daca nu ai hardware-ul necesar sa il ruleze la parametri optimi :D Eu zic ca degeaba ne agitam trebuie sa vedem pe ce "suport rulam", ca s-ar putea sa nu gasim "placa de baza" care este adecvata software-ului si hardwarw-ul sa se defecteze !!! :hainoroc: |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE QUOTE Marimea din punct de vedere al lungimii, al latamii sau al diametrului? :P Se pare ca din toti acesti parametrii, experienta si fantazia sunt cei mai importanti 8) Sorin. Superstitie, mr. Sorin, poti sa ai cel mai performant software, daca nu ai hardware-ul necesar sa il ruleze la parametri optimi :D Pai se contrazice Psihotestu cu Hardu......poate va decideti?? :hohote: :hohote: Sorin. |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Sa revenim: conteaza marimea potrivita. Si ce stie sa comita dimensiunea respectiva :D.
Totusi, un barbat are 12 instrumente de lucru - daca marimea nu este corespunzatoare, nu conteaza istetimea...celorlalte? :morideris: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
pai de aia e icon-ul cu facaletul. adica este un reset la organul sexual.. deci dorel avea dreptate cu psihosexul in acest caz. tot asa se explica si reusita aplicatiilor 8989 etc etc
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 12-January 06 Member No.: 147 ![]() |
Aaaa, a propos, era bancul ala: Femeile au facut o clasificare: "organele sexuale barbatesti se impart
1. mici si 2. mari 1. Cele mici se impart in: - mici; -foarte mici si... -ce dracu`e asta?! 2. Cele mari se impart in: -mari; -foarte mari si - numai bune. ;) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Mahabharata :-*, bancul asta imi aminteste de o bucatica de text a la Salt`n Pepa - "look, how cute, an extra belly button" ;D.
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
QUOTE 1. Cele mici se impart in: - mici; -foarte mici si... -ce dracu`e asta? :hohote: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
bah da stiti ce e ciudat. da f ciudat.
de ex eu si pretenarii mei nu discutam cand ne intalnim de sanii sau kuru femeilor. si nu am auzit plangeri de la ei...si nici eu nu am formulat. de aici se trag cateva concl. sau prietenele lor saunt perfecte, sau pe ei nu ii mai intereseaza de multa vreme sanii si kuru resp femei sau barbatii se gandesc in fond mult mai putin la sex. nu? sunt chiar curios de ce |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
pai daca sunt prietenele lor normal ca nu vorbesc despre sanii si fundul acestora :o , ce vrei sa stii tu cum arata despuiata pretena ???
Daca e vreuna cu care se culca ocazional sigur va spune ceva... barbatii? sa treaca peste "toate acestea" ;D , buna gluma ciresico :D |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
tocmai ce am citit o chestie ingrijoratoare, referitor la scaderea natalitatii in Rusia. Un cleric musulman a propus introducerea poligamiei, un lucru foarte bun in contextul acestei probleme :D Nici la noi nu stau lucrurile stralucit la acest capitol, asa ca poate avem si noi noroc in viitorul apropiat :evil:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:41 PM |
|