![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna Danut! NU marimea conteaza! Cred ca esti destul de "dotat" fata de alti baieti asa ca stai linistit.Nu iti face nici o operatie nu e cazul.
This post has been edited by kryss_10: Jan 13 2010, 04:22 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Deci Danut, eu am dotarea mai mica decat tine si nu as face nici o schimbare. am intrebat si fiecare partenera si toate au spus ca nu am nevoie de nimic mai mult. Si au dreptate mare: daca schimbi ceva la tine trebuie sa iti schimbi si tehnica toata si sa te adaptezi. Eu sunt de parere ca nu trebuie sa repari ceva ce functioneaza. Daca tot vrei sunt pe internet atatea exercitii care functioneaza (am prieteni care au reusit sa isi adauge cativa cm fara operatii, in mod natural). Nu mi s-au parut mult mai fericiti dupa dar nici mai nefericiti. E alegerea ta, insa eu unul nu as modifica nimic pt ca ma simt bine in corpul meu si atat timp cat si cele cu care sunt se simt bine nu imi fac probleme decat cum sa lucrez la alte chestii care imi scapa, cum ar fi romantismul si conversatia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Foarte bine punctat Leo,daca totul ar depinde de masura...faza aceasta tot de la niste complexati a aparut si acum foarte multi barbati se dau de ceasul mortii,din punctul meu de vedere nu conteaza marimea ci comunicarea,respectul fata de cel de langa tine,sa o faci sa se simta iubita cu adevarat,arta de a iubi se dezvolta in timp si apoi mai degraba putin si bun decat mult si prost...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Cele cu care esti, Leo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ? Carevasazica sunt mai multe....in acelasi timp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ?
On topic, confirm si eu o data in plus ca nu marimea conteaza. Exemplificand, va spun cu mana pe inima ca am avut si partener super dotat fizic si pe care l-am lasat balta pentru ca altceva in afara sexului nu mergea in relatia noastra. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bon, trebe sa cititi asta: Romanii au cele mai mici penisuri din Europa! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
haha ce tare (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) de fapt, nu e deloc tare. Citisem si eu studiul cu dimensiunile la nivel global dar nu mi-am dat seama ca romanii sunt pe ultimul loc din Europa, asta da stire (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Am retinut insa ca ar exista un motiv sa ne mutam in Cambodgia!
Si acum pentru alinarea suferintelor baietilor nostri, va las cu o vorba de duh: "It's not the size of the boat but the motion of the ocean!" |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Totusi Cambodgia e cam departe si nu cred ca merita efortul! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu mai pot de ras! De-aia nu gaseam noi prezervative XXL nicaieri in Romania! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Acu` te lauzi, nu?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
Mai, cine e frustrat de marime poate incerca exericitii pentru asta. Mai castiga vreo 2-4 cm maxim.
Treaba functioneaza, pot sa spun ca am o cunostinta care a reusit cu materiale de pe internet, luate gratuit. Nu stiu insala ce e utila treaba asta... de exemplu eu trebuie sa ma chinuiesc in pat cu iubita pentru ca nu suporta marimea. Si chiar e mai bine sa te chinuiesti sa scoti mai mult din mai putin decat sa te chinuiesti sa ajustezi fiecare miscare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 03:36 AM |
|