![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) de unde o scosesi p-asta cu pitonul?!!! e ultimul la care m-as fi gandit, ca termen de comparatie...mamaaaaa, ce imaginatie!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
lol si se spune ca femeile se gandesc la sex mai putin decat barbatii.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine spune asta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Offf leo...ti-am spus sa nu te mai iei dupa statistici (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
cine spune asta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Offf leo...ti-am spus sa nu te mai iei dupa statistici (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sau parerile tale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 26-August 07 Member No.: 2,098 ![]() |
am citit ce sa spus pana acum,insa eu cred ca marimea nu conteaza.
am avut 2 relatii : -una cu un tip care avea marimea xxl ,insa nu prea stia ce sa faca cu ea.Dupa ce a inteles ce imi place a reusit sa ma satisfaca fara eforturi prea mari; -si a doua cu un tipcu o dimensiune miniona .La prima intalnire in pat m-a intrebat daca nu e prea mica iar mie imi venea sa sar din pat si sa o iau la goana.Insa dupa 5 minute pot sa spun ca eram super multumita ,era maestru in preludiu.Deci ,pt mine ,marimea nu conteaza |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 28-August 07 Member No.: 2,108 ![]() |
hai k asta a fost buna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) esti tare fato:lol:
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
care din ele a fost buna si mai ales de unde stii? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vreun comentariu, parere personala legata de subiect, nimic? In rest...bine ai venit la noi pe forum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
justme |
![]()
|
Musafir ![]() |
este primul meu post. o sa scriu cat mai pe scurt sa nu va plictisesc:
care este scopul? marimea sau orgasmul? sa zicem ca am avut ceva experinete cu mai multi barbati cu diferite dimensiuni in pantaloni si as vrea sa va impartasesc parerea measi voua fetelor, dar si barbatilor. nu stiu daca sunt larga sau stramta dar pot sa spun ca am intalnit un tip super misto , ma iubea tare mult dar cand am ajuns la capitolul sex am realizat amandoi ca nu intra nici cu lubrifiant si toate incercarile se terminau cu esec si dureri ca la o femeie virgina. am intalnit alt barbat la fel de sexy si frumos dar la capitolul sex ma intrebam de ce nu o baga cand el era de mult inauntru. problema era ca el tinea destul de mult si dupa juma de ora te intrebai unde este cu ea inauntru sau afara? si-a dat drumul si a doua zi i-am dat si eu drumul sa se duca la cine vrea pt ca eu nu simteam nimic. am intalnit un alt tip cu o scula super mare. nici nu stiam daca e cazul sa mai incerc sau nu, totusi realizez ca nu avea niciodata erectie totala ( caz des intalnit la cei bine dotati) asa ca trebuia mai mult s-o indese. si iar am ramas nesatisfacuta. si asa am tot avut experinete cu unul si cu altul care mai de care mai dotati ( sunt ######, stiu ) pina cand am dat de omul potrivit. cum asa? stie sa-mi arate ca ma iubeste . doar cand il vad ma ud toata . are cam 15 cm scula lui dar suficient de groasa cat sa o simt chiar si dupa 3 orgasme. stie sa ma sarute, sa-mi vorbeasca frumos , sa ma mangaie si sa ma alinte. simt ca e barbatul ideal din punctul asta de vedere. asa ca am renuntzat la 20-25 cm si la dureri si incercari de erectie sau de introducere... prefer sa va las voua marimile astea dar sa fiu fericita. va pup si sper ca 2-3 femei au inteles ceva din experientza mea. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multumim pentru generozitate, dar daca avem nevoie cred ca sintem in stare sa ne gasim si singure. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Poate ca nu ar fi rau sa vezi exact despre ce era vorba in acest topic, intrebarea fiind: Deci doamnelor, sa va aud, marimea conteaza or ba? si de ce? No offence, dar n-a cerut nimeni detalii detalioase despre fix citi centimetri satisfac pe cine si cum. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Asta e topicul care atrage pe toata lumea care posteaza numa' o data- de doua ori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:23 PM |
|