IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Marimea conteaza?
geoo
post Aug 31 2007, 01:37 PM
Post #61

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(justme @ Aug 31 2007, 01:27 PM) *
este primul meu post. o sa scriu cat mai pe scurt sa nu va plictisesc:

care este scopul? marimea sau orgasmul?
sa zicem ca am avut ceva experinete cu mai multi barbati cu diferite dimensiuni in pantaloni si as vrea sa va impartasesc parerea measi voua fetelor, dar si barbatilor.
nu stiu daca sunt larga sau stramta dar pot sa spun ca am intalnit un tip super misto , ma iubea tare mult dar cand am ajuns la capitolul sex am realizat amandoi ca nu intra nici cu lubrifiant si toate incercarile se terminau cu esec si dureri ca la o femeie virgina.
am intalnit alt barbat la fel de sexy si frumos dar la capitolul sex ma intrebam de ce nu o baga cand el era de mult inauntru. problema era ca el tinea destul de mult si dupa juma de ora te intrebai unde este cu ea inauntru sau afara? si-a dat drumul si a doua zi i-am dat si eu drumul sa se duca la cine vrea pt ca eu nu simteam nimic.
am intalnit un alt tip cu o scula super mare. nici nu stiam daca e cazul sa mai incerc sau nu, totusi realizez ca nu avea niciodata erectie totala ( caz des intalnit la cei bine dotati) asa ca trebuia mai mult s-o indese. si iar am ramas nesatisfacuta.
si asa am tot avut experinete cu unul si cu altul care mai de care mai dotati ( sunt ######, stiu ) pina cand am dat de omul potrivit. cum asa?
stie sa-mi arate ca ma iubeste . doar cand il vad ma ud toata . are cam 15 cm scula lui dar suficient de groasa cat sa o simt chiar si dupa 3 orgasme. stie sa ma sarute, sa-mi vorbeasca frumos , sa ma mangaie si sa ma alinte. simt ca e barbatul ideal din punctul asta de vedere.
asa ca am renuntzat la 20-25 cm si la dureri si incercari de erectie sau de introducere... prefer sa va las voua marimile astea dar sa fiu fericita.
va pup si sper ca 2-3 femei au inteles ceva din experientza mea.

aveam nevoie de 2 zambete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Merci justme!
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Aug 31 2007, 04:05 PM
Post #62

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Apreciez sinceritatea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
georgy
post Sep 9 2007, 11:07 AM
Post #63

Contaminat
*

Group: Membru
From: bucuresti
Member No.: 2,188

QUOTE(tits_herbert @ Jan 9 2006, 04:14 PM) *
Dar de expresia : "nu marimea conteaza ci cum o folosesti" ce parere aveti?

O fi vreo scuza ???

nu conteaza asa de mult .lectie de anatomie:punctul g" da ala se afla la 3 cm la intrarea in vagin< si trebuie sa mai ai si clitoris>
asa ca nu ai nevoie de 23 cm ca sa ti placa .e suficient sa stie cum sa o foloseasca pe aia "mica".
eu aveam un prieten care avea 13 .ce orgasme!
si a cum am unul care are 22.ce orgasme!dar te mai si doare .........si iti fute cheful
asa ca ........

+Quote Post
angeldust
post Sep 9 2007, 11:11 AM
Post #64

Musafir

Mai fetelor...eu tot stau si ma intreb
Am auzit de multe ori asta "Prietenul meu o are de x cm" Intrebarea mea e ...de unde stiti voi asta? Ati masurat-o sau il credeti pe cuvant? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si daca ati masurat-o, normal, vreau sa stiu si eu cum. Cu detalii picante (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Philia
post Sep 9 2007, 11:40 AM
Post #65

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Angel ma gandisem si eu la asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Parca si vad cu centimentrul de croitorie!Hai ca poti...Hai mai mult (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
divi2007
post Sep 9 2007, 02:29 PM
Post #66

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

sau cu sublerul ca sa fie mai precis (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 9 2007, 02:33 PM
Post #67

Musafir

Si ce e de facut daca da cu minus? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Sep 9 2007, 02:37 PM
Post #68

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
he's a Lady. Whoa whoa whoa, he's a Lady. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Sep 9 2007, 02:39 PM
Post #69

Musafir

Domle, sa mor eu daca m-am gandit vreodata sa o masor! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 9 2007, 03:14 PM
Post #70

Musafir

Pai ia te rog sa treci la treaba doftoreaso (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai se poate?

Eu propun ceva fetelor. Sa stabilm o zi pe care sa o declaram "ziua masuratorilor" sau "momentul adevarului" . Si fiecare fomeie, inarmata cu sublerul, sa il bage la colt pe nesimtit si sa vada exact ce si cum. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar sa tinem totul secret, caci daca vor afla domnii masculi ce li se pregateste, o sa se ascunda in gaura de sarpe si nu mai ies de acolo in veci (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post

13 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 01:57 PM