![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Apropo de asta, mi-am adus aminte de unul caruia i-a facut Buzdugan o farsa, i-a spus ca se realizeaza un sondaj despre longevitatea penisului, iar daca o sa raspunda, va castiga nu stiu cati bani, ceva de genul. Ala incantat, stati sa ma duc cu nevasta-mea la baie si va dau datele exacte. Si a inceput el apoi sa povesteasa tot ce si cum si sa se scuze ca a fost presat si nu a avut timp foarte mult, ca altfel dadea mai multi cm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce am mai ras!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu imi aduc aminte de o faza din Seinfeld...cand ii placea lu George de o gagica si aia l-a surprins gol cand iesea din apa rece (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si asta era tot distrus si se gandea "Dar oare femeile au auzit de "Shrinkage Factor" ? " (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da da da...stiu si eu faza aia!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai ia te rog sa treci la treaba doftoreaso (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai se poate? Eu propun ceva fetelor. Sa stabilm o zi pe care sa o declaram "ziua masuratorilor" sau "momentul adevarului" . Si fiecare fomeie, inarmata cu sublerul, sa il bage la colt pe nesimtit si sa vada exact ce si cum. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar sa tinem totul secret, caci daca vor afla domnii masculi ce li se pregateste, o sa se ascunda in gaura de sarpe si nu mai ies de acolo in veci (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) IHAAAAA! Sunt de acord, dar daca cheama duba, tinand cont ca-n 19 ani de legalitate si 2 de ilegalitate nu m-a preocupat problema?!!! Sau poate o sa creada ca am gasit ceva mai vrednic.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...mey, sambata viitoare nu vine acasa, o taie la socrella sa "tzoncaie" putin, si cand o veni sa-l masor din prima?!!!! Dau de banuit.... Domle, daca vii cu idei d-astea, da si metoda cea mai buna, asa, pe sest, sa nu se prinda "obiectul" studiului.... Si problema e ca, daca e sa respectam adevarul istoric, trebe masurate mai multe caracteristici, ca la masinile bune, respectiv: lungime minima(dupa ce-i pui cuburi de gheata cel putin 30 min...da' rezista? ce-i promiti sa reziste?!), lungime maxima relativa(de unde-ti dai seama ca e maxim absolut?!), in cate secunde atinge lungimea maxima, diametrul maxim, etc....nu aruncati cu pietre, am gandit problema strict din punctul de vedere al unui inginer (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte corect doftoreaso , trebuie sa luam in considerare tot, inclusiv rezistenta la frecare si durata minima de viata (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Eu mi-am facut un plan de efectuare a masuratorilor, insa tin pentru mine deocamdata metoda perversa, sa vad ce rezultate obtin cu ea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
...daca-i curat pervers, vreau si eu!!!!
|
|
|
kinky_temtation |
![]()
|
Musafir ![]() |
se ia una bucata rigla si se traseaza cu pixul pe palma cateva puncte discrte la diverse lungimi...... restul depinde de voi cat talent aveti sa o luati in mana:))))
succes. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte kinky ce zici tu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ai incercat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
se ia una bucata rigla si se traseaza cu pixul pe palma cateva puncte discrte la diverse lungimi...... restul depinde de voi cat talent aveti sa o luati in mana:)))) succes. Asta-i tare rau (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Daa...Cata imaginatie! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 03:36 AM |
|