IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ce trebuie sa faca o nasa de botez/ Ce trebuie sa se faca la taiatul motului, Indatoriri de nasa / cumatra
lxn
post May 11 2008, 10:12 AM
Post #11

Musafir

Eu stiu ca nasa tine in brate bebelul, nepotelul meu de ea a fost tinuta in brate, la fel si finuta a fost tinuta de mama, deci nasa are the first role ^^. Abia astept poze, sa vad ce i-ai luat prichindelului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post May 11 2008, 02:28 PM
Post #12

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

doctoreasso tu tii copilul in brate.

Prima oara am botezat un baietel. Avea 8kg!! la botez. Pai nu va spun ca spre sfarsitul slujbei imi venea sa-l arunc pe umar ca pe sac ...nu mai stiam cum sa-l tin simteam ca are o tona si ca-mi ies bratele din umeri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

A 2-a oara a fost o fetita care a plans destul de mult asa ca mai mult in shhh shhh shhh am tinut-o ...nu prea stiu cum a fost restul slujbei.

Fii-mea a fost cuminte ca o zana eu aveam niste emotiiiiiii ...am dat apa la soareci de cateva ori pana s-a terminat slujba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...
papusa a inceput sa planga numai dupa ce-a scos-o din apa (ca tare-i mai place in apa de cand era bebe) si de fapt a plans numai asa de show (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca dupa 3-4 minute iar era surazatoare.

+Quote Post
dr_wise
post May 11 2008, 05:52 PM
Post #13

Musafir

I-am luat un catelus jucarie, o minunatie! Imi vine sa ma joc cu el tot timpul! Daca-l apesi pe burta striga jucaus "burticaaaa!" sau "ma gadili" sau "imi placi" sau "te iubesc!". La fel reactioneaza daca-l tragi de ureche, sau ii apesi pe nas sau labute. E tare haios.
Azi cred ca am definitivat cumparaturile. Am facut comanda de lumanare, am gasit si-am cumparat busuioc, plus prosop pt preot.
Gata!
Mi-a traznit o idee: fac un saculet din bbc alb pe care brodez numele micutului, sau doar initialele lui, in care voi pune orezul, zaharul, petalele de flori, busuiocul, etc, asta ca sa nu murdaresc prea tare apa in care-l imbaiez.
Si daca n-oi gasi petale de trandafiri (desi am vorbit cu dna de la florarie si a spus ca ma ajuta), ca doar nu-i sezonul lor, caut flori de levantica. Eu sunt moarta dupa aroma de lavanda, miroase frumos si e un calmant excelent pt baie.
Revin cu poze.

+Quote Post
dr_wise
post May 13 2008, 11:00 PM
Post #14

Musafir

Gagici, gata! Am definitivat tinuta de botez si cea de dupa scaldatoare.
Tararaaaaaam, va prezentam in premiera mondiala tinuta de primavara - vara 2008 pt botezul miaunicilor!!!
Botez:
salopeta cu ursuleti marinari:
fata:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Cristian/HPIM1358.jpg)
spate:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Cristian/HPIM1360.jpg)
body:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Cristian/HPIM1356.jpg)
palaria si bastonul:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Cristian/HPIM1357.jpg)
crasma:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Cristian/HPIM1352.jpg)
Acum am observat...se pare ca sunt iepurasi, nu ursuleti...hmmm, unde mi-o fi spiritul de observatie?!
Tinuta de scaldatoare tomorrow.

This post has been edited by dr_wise: May 13 2008, 11:03 PM

+Quote Post
Fanny
post May 14 2008, 07:37 AM
Post #15

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ce fain! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Botoseii sunt de pastrat in vitrina.
O sa fiti cel mai tare cuplu nasa-finut!

+Quote Post
dr_wise
post Feb 6 2009, 07:35 PM
Post #16

Musafir

Salutare!!!!
Va rog, care ati trecut prin asa ceva, sa-mi spuneti ce tb sa cumpere si sa faca nasa la motz (petrecerea de 1 an).
N-o sa fiu in tara, dar il voi delega pe fiul meu sa se ocupe de asta.
Pana una, alta, tb sa incep sa cumpar cele necesare.
Deci, ce trebuie sa cumpar?

+Quote Post
Diana.
post Feb 6 2009, 07:37 PM
Post #17

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Intreb miine pe mama (dobrogeanca 100/100) si iti spun.

+Quote Post
dr_wise
post Feb 6 2009, 07:57 PM
Post #18

Musafir

Multumesc!!!

+Quote Post
pescarush
post Feb 16 2009, 04:34 PM
Post #19

Musafir

Am si eu un miaunic (ce-mi place cum suna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) pe care-l botez in 25 aprilie.
Am o nelamurire: ce inseamna crasma? Si despre ce fasa vorbiti? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ca eu am primit lista de la preotul care-l va boteza si nu a pomenit de asa ceva. Sau la ardeleni nu trebuie acelasi trusou? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Pana acum i-am luat prosopul in care-l scot dupa scaldatoare, prosopul pentru preot, un lantisor si o cruciulita de aur. Ma mai uit dupa ceva hainute, inca n-am apucat sa merg in mall unde merg de obicei, si la magazinul unde am fost nu m-a impresionat nimic, in afara de niste pantofiori, dar mai astept sa-i asortez la tinuta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
blekytza
post Feb 16 2009, 04:46 PM
Post #20

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Crasma e o panza alba pe care o tine nasa de botez cand ii pune preotul copilul in brate dupa ce il scoate din cristelnita, tu ai luat un prosop teoretic e bun si ala, traditia spune ca e bine sa stea copilul infasat in crasma pana a doua zi ... veti respecta intocmai traditia Pesca?

+Quote Post

4 Pages V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th July 2025 - 06:54 AM