![]() ![]() |
| roxanica10 |
Apr 11 2008, 09:22 AM
|
|
Musafir |
Altheea, ce frumos ca mai faceti escapade din astea. Sunt f bine venite.
Mie-mi soseste maine mobila de bucatarie...asa ca duminica i-am invitat pe sor-mea si prietenul ei sa incercam cuptorul si plita. Inca nu m-am hotarat ce fac, dar arunc niste priviri pe la gastronomie. |
|
|
|
Apr 11 2008, 09:37 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
roxi sa o stapaniti sanatosi si la cat mai multe bunataturi! Conforme, of course! Las' ca din toamna ma bag si eu in clubul vostru (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cam asa suntem noi, nu facem planuri, de fiecare data cand plecam ne hotaram in ziua respectiva!! |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 11 2008, 09:58 AM
|
|
Musafir |
Altheea, multumim (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
E un mod de viata sanatos, care mie mi-a intrat in sange sa stii. In cate saptamani esti? Ai intrat in luna a 4 a? |
|
|
|
Apr 11 2008, 10:05 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Da, saptamana trecuta am intrat intr-a 4-a! Am tot citit si eu de monti aici si mi se pare ca se potriveste foarte mult stilului meu, chiar nu mi-ar fi foarte greu sa urmez, insa mai am slabiciune la dulciuri de casa. Dar cand o sa stam iar singuri nu mai are cine sa ma tenteze cu ele....eu fac orice de mancare dar la dulciuri nu ma pricep deloc! Si nici macar nu vreau sa invat sa le fac!
|
|
|
|
Apr 11 2008, 10:08 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
M-a sunat asistenta de la gradinita.
Fata mea vomita. M-am invoit si ma duc sa o iau de la gradi sa margem la doctor. Sper sa nu fie nimic grav. |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 11 2008, 10:09 AM
|
|
Musafir |
Da ...si la mine punctul slab sunt dulciurile. D-aia nici nu ma omor sa fac in casa, pentru ca nu sunt in stare sa ma abtin.
Sanatate fetei tale Teo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O fi mancat ceva ce i-a picat greu la stomac. |
|
|
|
| rozy |
Apr 11 2008, 10:29 AM
|
|
Musafir |
buna dimi (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
eu as fi vrut sa continui smotru in bucatarie,dar ma doare incheietura de la frecat ieri aragazul. cat despre zone de vizitat...eu tot cautam una pt vara asta.sa ma duc cu iubitu (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) ....si vroiam un loc pe care sa nu-l fi vazut nici el....asa ca mi s-a pus pata pe defileul Dunarii..la Cazane adica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) acum ramane de vazut cu cine ajung acolo (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) P.S.: scuzati daca mai mananc niste litere...m-am mutat pe desktop(ca mi-a luat iubu laptopul) si e ciudata tastatura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by rozy: Apr 11 2008, 10:30 AM |
|
|
|
Apr 11 2008, 10:29 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 |
buna dimineatza , fetelor.
teo , ar trebui sa mentionez ca nu am absolut nimic cu femeile grase , absolut nimic si am facut o grasa pentru ca m-a enervat cumplit cum s-a comportat , n-ar fi prima femeie grasa pe care o vad si de obicei nu analizez oamenii asa , eu chiar nu dau importanta la fizic , nu judec dupa fizic si nu mi pasa deloc cum arata fiecare , cum nici eu nu sunt perfecta , nimeni nu e perfect. eu pur si simplu m am enervat si din cauza asta am vorbit asa despre ea , imi pare rau dar eu o vedeam si mai grasa si mai urata tocmai din cauza gestului ei si asa am caracterizat-o prin comportare , cum am spus , nu am nici o treaba cu femeile grase si in nici un caz nu ma trezesc eu "mama , ce grasa e aia" , "doamne , ce urata e aia" , pur si simplu m a enervat cum s a comportat in acel moment si din cauza asta am gasit de cum sa ma iau de ea , de comportarea ei. asta a fost tot.sper ca a inteles cineva ce vroiam sa spun. |
|
|
|
Apr 11 2008, 11:55 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
|
|
|
|
Apr 11 2008, 12:06 PM
|
|
|
sarumana maat, acolo aterizam maine dupa amiaza!! (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 02:31 PM |
|
|