![]() ![]() |
Jun 8 2008, 11:09 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Nu mi-a trecut, dar supravietuiesc (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
|
Jun 8 2008, 11:12 AM
|
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 |
Sa te faci bine, Szi! Dulceataaaa, bun bun! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu vreau sa fac compot de mere. Am luat niste fructoza pentru indulcit. Ingrasa rau oare fructoza?? |
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 8 2008, 11:20 AM
|
|
Musafir |
Mneata. Eu amu m-am trezit.
La Cluj ii soare si frumos (deocamdata). Si eu cred ca ies sa mananc in oras. |
|
|
|
| kary_pink |
Jun 8 2008, 01:30 PM
|
|
Musafir |
Ladies o duminica frumoasa va doresc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu astept musafiri care si-au anuntat vizita vreo saptamana, prin urmare o sa vizitez mai rar forumul saptamana care vine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si numai chef de musafiri nu aveam zilele astea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 8 2008, 01:45 PM
|
|
Musafir |
Neata si de la mine gagici!
Am facut si eu ochi acum o ora. Fuse o nunta super. Iar sora-mea si al ei au fost de milioane. Am multe sa va povestesc, am facut poze la meniu si-o sa pun la topicul potrivit, dar mai pe seara poate apuc. Acum e musai sa ma duc la ciorba de potroace si barfele dupa nunta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Am citit mai mult in diagonala ce s-a scris pe la bar. Szi, multa sanatate si sper sa te faci bine cat mai repede. Va pup si ne-auzim mai incolo. |
|
|
|
| kalua |
Jun 8 2008, 02:02 PM
|
|
Musafir |
De-abia astept sa ne povestesti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu sunt la treburi domestice. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Jun 8 2008, 03:03 PM
|
|
Musafir |
Eu am vazut azi un filmulet despre outsourcing in India care m-a lasat putin cam masca trebuie sa recunosc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Stiu ca v-am tot zapacit la cap cu indienii mei de ceva vreme si pt ca e un subiect care ma afecteaza am incercat sa inteleg mai bine cum sta treaba. Filmuletul asta mi-a cam schimbat putin punctul de vedere tre sa recunosc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Partea1 Partea2 |
|
|
|
| kalua |
Jun 8 2008, 03:48 PM
|
|
Musafir |
Nu m-am uitat decat la prima parte, cealalta o voi viziona mai tarziu. Da' nu inteleg ce anume ti-a schimbat parerea avuta?
|
|
|
|
Jun 8 2008, 03:58 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Sal'tare!
Nu imi vine sa cred ce am vazut! O tipa inteligenta la "Sunt sau nu gravida?" Am invatat, am facut curatenie si acum ma plictisesc de mor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Iar astia cu practica nu mai dau niciun semn (IMG:style_emoticons/default/dawgie.gif) |
|
|
|
Jun 8 2008, 04:05 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Raportez si eu: azi am program administrativ. Da, Phili, fata de astazi a fost chiar ceva cu totul special. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A, si vreau sa te felicit pentru Tipuri de lider: scurt, cuprinzator, l;a obiect. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 15th November 2025 - 03:56 PM |
|
|