IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 988 989 990 991 992 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Dec 23 2007, 10:43 PM
Post #9891

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nici eu nu am facut cantitati mari (exceptie sarmalele care dispar cu viteza luminii de fiecare data cind prestez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) da`, na`, sa fie , sa se gaseasca. Eu salata de boeuf/ oua umplute/ sarmale de vita/ plus gaina umpluta (cerere expresa a jumatatii ce nu poate fi refuzata) si tort... de revelion. Plus placinta cu ravase, obligatoriu.
Si-am scapat...cica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Dec 23 2007, 10:44 PM
Post #9892

Musafir

Hai ma`!!! ca am spus, din Galati... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Faguri, prajituri dupa forma...se face o coca in genul la cea de pandispan si se toarna intr-o forma speciala, apoi se umplu cu diferite creme...I se mai spune `fagure tiganesc`...

Later edit: Credeam ca doar eu am o problema cu ravasele an de an (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu pun si banuti si ii menesc...norocul casei, norocul porcului..etc..

This post has been edited by kary_pink: Dec 23 2007, 10:46 PM

+Quote Post
lxn
post Dec 23 2007, 10:45 PM
Post #9893

Musafir

Sa o iau pe rand:

Roxi, am zis cu avant ca o sa le mananc, insa nu voi comite un asemenea fapt demn de condamnat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voi gusta din bucate, sa zic daca le mai trebuie sare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kalua, banuiesc ca si tu le gusti ca si mine, nu? (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

Gospodinelor, ce's alea scutecele Domnului? N-am auzit de asa ceva de cand muma m-o facut (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 23 2007, 10:58 PM
Post #9894

Fondator eLady.ro

Kill meeee!pun cenusa un cap!
kari, gata, stiu fagurele:din acelasi aluat se fac si "nucile". Nu am forma de fagure, fagure si nuci facea mamaia de la Macin in copilarie...
Iaca Scutecele Domnului , Lexie.

Li se spune scutecele / pelincile / pelincutele Domnului/turte de Craciun - si inchipuie pe cele care au slujit la nasterea pruncului Iisus Hristos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 23 2007, 11:03 PM
Post #9895

Musafir

Si eu am auzit prima data de scutece aici, pe forum. La Iasi le spuneau julfa (si la noi in familie nu e traditie sa se faca).

La mine incepe petrecutul si mancatul maine seara. Tot maine seara pun masa intinsa si-mi vine familionul, cantam colinzi, despachetam cadouri si ne bucuram unii de altii.

+Quote Post
lxn
post Dec 23 2007, 11:09 PM
Post #9896

Musafir

Multumesc de lamuriri, Maat. O pun pe mama la treaba, daca nu face maine, are timp sa invete reteta, simpla dealtfel, pana la anul...Ah, asa e, as putea face si eu, dar maine nu am timp (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Foarte frumos, Kalua! Sa te bucuri de o seara minunata alaturi de cei dragi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 23 2007, 11:20 PM
Post #9897

Fondator eLady.ro

Da, julfa- se fac si cu julfa da` io nu am mincat niciodata de-alea, doar cu nuci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Scutece le zice in Dobrogea, regiunea Brailei si a Galatiului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

si la noi tot de miine seara incepe...la 5 am program, impodobim bradutul! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
divi2007
post Dec 23 2007, 11:47 PM
Post #9898

Musafir

eu maine am atata treaba de nu stiu daca imi ajunge ziua

de fapt care zi ca pana la 5 trebuie sa ma incadrez (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Meg
post Dec 24 2007, 12:22 AM
Post #9899

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

noi am terminat carnatzii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
maine.. racituri & stuff.

+Quote Post
Diana.
post Dec 24 2007, 12:36 AM
Post #9900

Fondator eLady.ro

Cred ca totusi subiectul se pupa destul de mult cu cel al operatiilor estetice.
http://www.elady.ro/forums/index.php?showtopic=320

+Quote Post

2207 Pages V  « < 988 989 990 991 992 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th December 2025 - 06:34 PM