![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 13-June 08 Member No.: 4,065 ![]() |
Am vazut ca nu e niciun topic deschis pe aceasta tema si poate reuseste cineva sa ma ajute cu un sfat referitor la aceasta boala: psoriazisul.Eu il am de 8 ani, am fost la o multime de medici dermatologi care mi-au dat tot felul de tratamente pentru iritatii si eczeme, iar abia anul trecut, dupa o infectie puternica, in urma unei biopsii la sfatul unui medic conferentiar dermatolog, am fost diagnosticata cu psoriazis pustulos palmo plantar.Nu este o forma foarte agresiva insa o am in permanenta pe palme si pe talpi.Daca as sti ca nu se va agrava as putea sa traiesc asa, mai ales ca m-am obisnuit cu gandul ca e o boala cronica de care probabil nu voi scapa niciodata, dar poate acum e momentul sa o "atac".Nu vreau sa folosesc diverse leacuri babesti sau ceaiuri si alte produse naturiste, de aceea mi-am facut programare la clinica Psoremiss.Imi puteti spune ceva despre aceasta clinica? A fost cineva? S-a tratat cumva de psoriazis si daca da, a avut succes? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 08:32 AM |
|