![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
SI mai am pofta de o ciorba de burta :o Nu shtiu ce mi-a venit.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 91 Joined: 9-December 05 Member No.: 59 ![]() |
Avand in vedere primul tau post, cred ca vrei o ciorba de "sub" burta.... ::) :P
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Dap...udata cu mult gin tonic si lamaie...pentru greatza :P :-X :-X :-X
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Mie mi s-a facut de rupt moaca cuiva, dar rau de tot.
|
|
|
![]()
|
|
Aaaaa...asta nu se mai pune! Eu am pofte de-astea tot timpul >:(
|
|
|
![]()
|
|
Vb. f.f.f.f. serios...acum asta fac...scandal pe eva. Heeey, nu va inghesuiti ca faceti trafic si oricum merge ca draq! :evil: :frustraree: :trozneala:
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ca sa fiu on topic - eu am chef sa trag un somnic acum sub plapuma. cu o carte buna si o ciocolata calda inainte. yammmmmmmmmmmm. asa, stau la birou si fac cod in draci
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
;D Am scris eu in numele tuturor. Daca nu primesc ban, macar un leu, nah.
S-a vazut oftica acum dar... trebuie sa intelegem, unii atat pot, atat fac. Va sarut, eu m-am calmat si am chef de giugiuleala. :-* |
|
|
![]()
|
|
Io nu! :'( :'( :'(
Frustrata draq ce sunt! :'( :'( :'( Na fey ca numai din cauza asta mi se intampla toate numai mie... >:( |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai cata, lasa, uite, pofta mea e acum sa iti cant o serenada la fereastra. cu o chitara din aia romantica.... :floricele: ohhhh guitarrraa romaaaanaaaaaaaaaa accooooompaaaagnaaaaamiiiiii tuuuuuuuuu tralallaalaaaaa
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:57 AM |
|