![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
in loc de ciocolata am mancat compot de ananas. da tot mi-e pofta de niste ciocolataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (IMG:http://www.smileyville.com/images/sad/chillando.gif)
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Eu as manca niste aripioare de pui condimentate cu sos de maioneza cu usturoi :fluierat: Ce idee mi-ai dat :)....Super idee!! Sorin. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io am pofta de macare acum! orice fel de mancare.
:-* |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
:offtopic:
Albinutzo, ce fel de dieta urmezi? |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
io am pofta sa merg din nou la ski
apropo, de ce apa care se topeste din turtzurii din mustatza e sarata? |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ca-i amestecata cu transpiratie
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE beeey, eu am pofta sa fie vineri seara ca sa urmeze sambata si duminica. :P Pe la noi se zice ca " ciobanului ii place vremea urita, ca dupa ea vine intotdeauna vreme frumoasa"! [move]:'( :fluierat: :-*[/move] |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
e sarata? pai io n-am mustata, habar n-am. o sa zic cand mi-oi lasa. ;)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
am pofta de stat la taclale, fara nici o grija, intr-un pub, cu o bere in fata, intr-o companie prieteneasca, ascultand muzica buna.... :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu am pofta sa ma cuibaresc in pat ::)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:18 PM |
|