![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Si eu in patul altuia. :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
sau altul in patul tau? :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
EU in patului lui, el in patul meu numai sa-mi astampar pofta! :-X :-X :-X
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
si/sau altul in patul meu/altuia. bine asa? :P
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
E bine oricum numai sa fie :hohote:
Si mai am pofta de un butuc! (beeey sa faca cineva un emoticon de-ala de-i curg balele) :D |
|
|
![]()
|
|
As pohti sa nu ma mai plictisesc acum. Nu am stareee :D
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
azi am pofta sa dooooorm.....
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi am o pofta sa dau timpul inapoi pina la ora 06.30 ca sa nu mai fac gresala de a "busi" bara de protectie si sa "fac gaura" de 2,5 mil lei!!!!!!!!!!
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa este dar trebuie sa pistonez pe cel de la service sa-mi aduca repede bara ca altfel pied vreo doua curse si la mine cursele sunt bani!!!
Daca stau si ma gindesc, cursele vor fi in sisten troc............. curse pentru bara!!! :- :- |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Mie mi-e pofta de vara.Vreau sa fie cald,si frumos si orasul sa fie aglomerat :fluierat:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:57 PM |
|