![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Szimcsi, nu tin nici o dieta.am spus io asta pe undeva??
io acum am chef de muuuultaaa bere da multaaaa... :hainoroc: :-* |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Usor cu beutul mey che unili dintre noi "fetili" mai avem o cursa la noapte si ne faci pofti carile nu si pot realiza.................... azi , abia miine! :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:
|
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
carrie, cireshico, catalino, hai c-am facut patu'.
heeeeeeeeeeeeyyyy cate una meyy of fetele astea.... |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
tsumi, faci fata, rezisti, ca daca nu ............. ia un brat de ajutor! :hainoroc: :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
QUOTE carrie, cireshico, catalino, hai c-am facut patu'. heeeeeeeeeeeeyyyy cate una meyy of fetele astea.... patu', meeey? :o eu vreau motorelu' :P iar de pupat pe mustata, ca n-am uitat, se poate si jos din pat :-* |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
okay mistako facem un dublu.
pana vii tu o ametzesc cu motoru' pe ciresica, si-o las sa-mi ude mustatza langa pat. amin |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
bey, am zis ca te tzuc nu ca te scuip. ;D
iar cu ametitu' nu cred pana nu incerc (IMG:http://i43.photobucket.com/albums/e365/ciresica/iconite/baeh-schild.gif) amin si tie (IMG:http://i43.photobucket.com/albums/e365/ciresica/iconite/icon_popa.gif) |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai ce mai fata, numa prin scuipat ma poti uda?
treci la demonstratii aicea |
|
|
![]()
|
|
mey, bag de seama ca ma duci cu zaharelu' :fluierat:
cu o bere e bine daca ti-o ud? :P :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Albinutzo, asa mi s-a parut, ca ai zis cu asa o pofta ca ai pofta de mancare, incat m-am gandit ca poate esti la restrictii, ca mine :D
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:42 PM |
|