![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
:hohote: cata...in forma ca de obicei :morideris:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Da bre...am mancarimi pe deshte sau poate ca de vina e proverbiala-mi comunicativitate? ::) ::)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
mey...am pofta de o plimbare...mama ce poftaaa...unde naiba-i tsume cand ai nevoie de el :pistolar:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Daca vrei te scot eu la o plimbare cu doiu'...motor nu am :D :D
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
cu doiu` :hainoroc:
Catalina, multumesc! pacat ca n-ai si mustacioara...lui tsume :hainoroc: uite Cata ca am dat detalii... :P ce o avea frate mustacioara asta de ne innebuneste pe toate? :magandesc: |
|
|
![]()
|
|
Doane fereste fataaaaa!!! Ce-ti veni cu mustacioara? :o :o
Va pupacesc pe toti ca peste putin timp plec acasa. Weekend placut, vorbim luni. ;) :-* :-* :-* |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
QUOTE cu doiu` :hainoroc: Catalina, multumesc! pacat ca n-ai si mustacioara...lui tsume :hainoroc: uite Cata ca am dat detalii... :P ce o avea frate mustacioara asta de ne innebuneste pe toate? :magandesc: mustata cu lipici la fete :D |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE mey...am pofta de o plimbare...mama ce poftaaa...unde naiba-i tsume cand ai nevoie de el :pistolar: sunt la ciresica-n asternut. nu ma mai incitati ca ma aude cand clapacesc. ciresico ai febra sau asa arzi tu de obicei? a naibii de munca, ca daca n-as sta calare pe forum toata ziua papa ciresico, get ready |
|
|
![]()
|
|
QUOTE sunt la ciresica-n asternut. :hohote: :hohote: ups...si ea stie? |
|
|
![]()
|
|
ciresica dulce dulce
:) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:52 AM |
|