![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Dar sa shtiti ca nu am uitat de pofta meeeeea...beeey...nu-i vreun emoticon de-ala de-i curg balele pe aici?
Mama ce ma oftic ca sunt in saptamana aia nashpaaaaaa :o PS: Forte, merci frumos. ;) |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Hai ma feteleor nu e :evil: atat de negru. De ce sa va mancati nervi cu asa ceva. Aici e loc de relaxare.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Stand eu si cugetand... am ajuns la concluzia ca am chef de un masaj cu ulei, o muzica linistita in fundal si un somn de bebelash... ::) Ce modesta mi-s azi! :P
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
QUOTE Eu am chef de o inghetata asortata, maaaaaaare, cu frisca muuuuuuuuulta si fructe prin ea. trebuia sa imi amintesti? :((( :-* |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
:offtopic:
Fetele, discutia despre ce a patit Ariana s-a mutat aici: http://www.elady.ro/forum/index.php/topic,399.0.html |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
pai ce, azi sa nu avem pofte? :D
mie mi-e pofta de o pupaceala :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Mie inca mi-e pofta ce ce mi-era ieri. :D + gin tonic cu lamaie + un pumn in gura porcului cu care fac sex ca a scris un mail catre o iubita virtuala (tot eu dar el nu shtie :D ) de m-au apucat toate cele...deci...aceleashi pofte ca ieri.
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi as fi avut chef sa nu fac nimic si asta sa-mi ocupe tot timpul!!!
Insa cind a sunat ceasul, mi-am dat seama ca sunt in lumea reala, asa ca am deschis p.c.-ul dupa ce am terminat treaba, .........si iata-ma!!! [move] :hainoroc:[/move] |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Am pofta sa stau pe camp in iarba, sa mi se urce o gaza pe picior si sa fie soare
Da, asta as vrea sa fac ! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
soare.,... da.... cat mai mult soare si lumina. doamne ce urasc zilele astea de iarna
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:03 AM |
|