![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
;D ;D ;D blondicutza, imi faci album deja? :morideris:
ufff, amintiri. :P aici sunt sus de tot, un pic in stanga si rosie ca focul. prima zi de scoala, emotii si un mic viermisor care mi-a dat gaura in scafarlie :P ;D :floricele: :floricele: :-* |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
beeeey ce-i aglomeratia aia la voi :o .... aia nu-i familia ta, e tot cartieru' . Hai zi drept!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
nu mey, e curtea scolii ;D ;D
buey, maine ne omoara diana pentru offtopiceala asta... :morideris: :morideris: :morideris: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
QUOTE ;D ;D ;D blondicutza, imi faci album deja? :morideris: ufff, amintiri. :P aici sunt sus de tot, un pic in stanga si rosie ca focul. prima zi de scoala, emotii si un mic viermisor care mi-a dat gaura in scafarlie :P ;D :floricele: :floricele: :-* Parca a fost ieri..Pai Eu,ciresico,sunt omul din umbra,care te fotografia,in fiecare moment important din viata ta. ::) :fluierat: :morideris: :morideris: I-am fotografiat in curtea scolii h_2004 :-* ::) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
a! aia-i clasa a 4a C. mda asta explica totul .... :-*
|
|
|
![]()
|
|
spioanca mica, te karmuiesc, mey :-* :-* :hainoroc:
mey, chiar in fiecare moment? :fluierat: h, am fost in aceasi scoala? :o :D mey, pe tine nu ma mai lasa decat intr-o ora ;D |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Me too baby..me too.. :fluierat: :-* :-*
Te-am fotografiat de cand erai inca un mugur.Te-am fotografiat cand ti-a aparut primul viermisor.Te-am fotografiat in prima zi de scoala.. :fluierat: :-* |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Ce surpriza !?, mi-a venit iar pofta sa castig la loto :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
titsica stii vorba "cand pisica nu-i acasa....... :o " ....
:offtopic: misto avatar ti-ai pus :sexylady: |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
a pai maica pe tine nu te mai satura nimeni de p..a :D nici macar mirel dar ce sa mai zic de mine. sti tu la ce ma refer :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
cred ca asta vreau si io :hainoroc: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:45 AM |
|