![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
cata daca nu e vreo tigara de foi :fluierat:, sfasi tot :evil:
dar daca zici ca e de exceptie, te cred pe cuvant stai ,stai 3 :o |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
3, da...tigari. :D :P
hai sa-ti dau un pont : INCA nu l-am incercat...dar urmeaza, adica ...oricum nu-l iert :P :offtopic: ( nu sunt suparata dar asta e emoticonul) :D Bogdan, suna-ma pe mobil. :-* |
|
|
iiibogdan |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna,Cata mi a fost tare dor de tine,crede ma.In rest totul cum stii,despre bere acum s a transformat in coniac cu inghetata(pe perioada ierni)Sunt la Ploiesti(stiu sa traiesc),dar se pare ca azi o sa ajung in Bucuresti sa iau niste acte.Oricum vorbim.
Te pup stii |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
:offtopic:
Bogdan, poate reusesti sa ma suni totusi. Vreau sa vorbim ca pe tine nu te gaseste omul nici cu SRI-ul :( Trebuie sa-ti explic care-i treaba cu forumul aici. ;) Vezi ca ai mesaj privat. :-* |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie pofta de o PORTIE MARE DE CALDURA!!!!!!!!!(IMG:http://www.smileyville.com/images/misc/bow.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Astazi am pofta de mai multe: de caldura, de gin cu apa tonica si lamaie , de sex de calitate si de somnic. In aceasta ordine :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
si eu, si eu...
dar as bea bere, in loc de gin :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Bere pe frigul asta? :o Inseamna ca fac carare pana la visheu. :D
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Cata77 :-* am pofta sa-ti dedic un song: Europe - the final countdoown
si mai am pofta de...aa...sa lenevesc in pat :) |
|
|
![]()
|
|
Merci Tits :-* si plssssss pe viitor scrie-mi si tu numele cu litera mare...nu de alta dar e confundat cu cata=putin (fetele din Timisoara folosesc acest cuvant) :D
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:53 AM |
|