![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io ma abtin :D
:-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Nu te abtzine ca faci pietre. :P Asa ca...baga.
PS: Tits, thnx :-* |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
bag io bag. da tre sa ajung acolo unde am ce sa bag. si sper sa ajung azi oleaca mai incolo. :D
(IMG:http://www.smileyville.com/images/happy/OdBall-thatworks2.gif) si as bea si o bere...2...3.... :-X :-* |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
mi-e foame :'(
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Si mai am pofta de o pizza ca tot mi-a amintit Tits :P
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Mie de oua fierte 8)
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
si mie de mierte fierte ca asta o sa manac pana la 16 cand ajung acasa :'(
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-e pofta sa ........................ fiu iarasi mic si sa-i spun mamii ca nu merg la scoala ca ma doare burta!!!!!!!!!!!!!!!
Asa frig a fost azi ca am stat de la 8 la 9 imbracat sub patura si tot nu mi-am revenit!!!!!!!!!!!!!!(IMG:http://www.smileyville.com/images/misc/besetzt.gif) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
esti mai ceva decit mierea.............. insa as fi stat toata ziua cu fata....................insa sa nu ma prinda nevasta!!!!! Dar ce fac ca iata la 14.oo trebuie sa plec iar la munca???????????????? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
|
|
|
![]()
|
|
hai omule revino-ti :D, ia o dusca, da cu apa pe fata, fa ceva ;)
:hainoroc: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:40 PM |
|