![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io crek ma deprim. nu stiu ce am. is tare nasoala azi. :'(
adica de vreo ora asa... :hainoroc: io cu cine beau?? :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
cu iberetii astia de mai sus, eu ma retrag ca tocmai mi-a scazut karma considerabil :-X cred ca sunt in pericol.... :valea:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
relelor :P si eu care vroiam sa fiu sigura ca aveti tot ce trebuie. Gata am plecat :P
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
lasa ca trec eu pe la karmangerie inainte sa ne instalam la film :)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
azi am castigat si pierdut o karma. oare a fost o himera? :-X sau am baut prea multe pahare? ???
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
impotriva cui sau ce?
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
stii cum e...misery loves company..cred ca e valabil si pentru aceeasi stare de spirit..
c'mon! plus ca fetele nu cred ca se ingrjoreaza prea mult de inocenta-mi rara. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
dar atentezi la beutura lui, ceea ce este la fel de grav :P ca joi vine cu mana in buzunar :fluierat:
si ca sa fiu on topic eu nu am chef decat sa dooooooooooooooorm :-X (posturile duble permise nu sunt, atenta tu trebuie sa fii) |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE dar atentezi la beutura lui, ceea ce este la fel de grav :P ca joi vine cu mana in buzunar :fluierat: vezi hon? exact ce iti spuneam :) |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE imi dai voie sa te pup pt asta? :) trage fara somatie :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:53 AM |
|