![]() |
![]() ![]() |
![]() |
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
1. o nelamurire. daca o albinutza are tot timpul pofta de bere si isi satisface pofta, ce fel de miere da?
2. am iar pofta bezmetica de somn, de stat linistit si de a pierde timpul la un film sau cu o carte pe piept. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
You're so 80's rossdale :P
Eu am chef sa plec in lume cu o gramada de bani la mine ..... Pana imi ajunge limuzina care ma va duce la private-jetul meu stau si frec menta pe aci :D |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce ar fi so 80's? :)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai atitudinea asta asa chill out si peacefull......sau asta e 70's? :d
Eu oricum nu stiu ce se intampla decat din 80's incoa asa ca cei mai oldies pt mine sunt the 80's :P |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
aia e 70's cu chill, weed, peace & stuff.
la mine are o forma mai de anii astia...nu as putea sa ascult prea mult muzica din anii aia, nu as purta hainele in stilul anilor anilor aia, doar partea cu amorul la liber parca imi surade :D. am trait si anii 80, dar parca anii 90 au fost mai simpatici. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
si eu as sta azi in pat sa lenevesc ::)
sau daca ar fi mai cald afara, as face o plimbare in parc... ::) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Am o pofta nebuna de ceva "elicoptere"
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
elicoptere? ???
eu am pofta sa dorm, sa lenevesc in general, dar nu am sanse weekendul asta. Urmatorul nu mai scapa. :pistolar: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Am o pofta nebuna de ceva "elicoptere" La ce te referi????????(IMG:http://www.smileyville.com/images/confused/ahhh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
eu am pofta de inghetata de la macdonalds. :P (IMG:http://www.smileyville.com/images/embarased/icon9.gif)
...asa ca chiar am fost si mi-am luat una. :P se uita lumea parca eram turbata la -8 grade. :morideris: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 10:39 AM |
|