![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 184 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 165 ![]() |
Eu am pofta de o cafea cu lapte "again", dar ar fi a 2 pe ziua de azi, so sigur o iau razna daca mai beau :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
azi mi-a fost pofta de ciocolata. dar am rezistat eroic!!!!!! :'(
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
uneori sa te abtii in totalitate este mai rau decit daca ai gusta un pic!!!!!!!
azi am pofta sa fie iarasi simbata dimineata!!!!!!!!!!!! se poate asa ceva????????????/(IMG:http://www.smileyville.com/images/happy/stretchsmile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Pt mistaco: :o nu stii ce sunt "elicopterele"? elicoptere= sex oral :fluierat: :fluierat: :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Astazi am pofta sa dorm, sa dorm si nu stiu daca am precizat dormitul ???
Peste vreo 5 ore de somn vreau sa ma trezesc sa mananc ceva dulce ::) si dupa aceea...surpriza: sa dorm din nou 8) :emoticoncaresforaiezgomotos: |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
azi n-am nici un chef ??? :( aseara da...aveam un chef...de fu... :fluierat: avand in vedere ce sa intamplat la o petrcere la care am fost :-X
s-a lasat cu... streaptise (a fost marfa) :fluierat: :[move]hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc[/move]: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine a facut streptease????????????
masculii sau fetili??????? :-* :P :o ::) :'( |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Baaaaaaaaa .....daca zice fetili, te ajuta cu ceva?? ;D ;D ;D
Esti mai curios ca o fetita hai :P :P Sorin. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ma ajuta pe mine :Din seara asta am pofta de un biliard pe care o sa-l si primesc....si clar de o bere... :hainoroc: sau 2
:hainoroc: :-* |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu vreau sa nu se faca luni!!!!!!!!!!!!1 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
|
|
|
![]() ![]() |