![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
si eu vreau sa nu se faca luni!
si nu mai ies nicaieri! are treaba domnule......nu mai iesim in seara asta! deci ...din buci biliard...din buci bere.. ee bine bere am baut acasa :hainoroc: :-* |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
dintre............buci, ca din buci nu are cum?!?! :hainoroc: :hainoroc: :fluierat: :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
direct din :D dar se poate si dintre daca ne gandim :D :hainoroc:
depinde cum privesti situatia :D :hainoroc: :-* |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
in niciun caz direct intre :o ca se poate sa nu mai vad nimic!!!!!!!!!!!!1 :P
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Am o pofta nebuna de dormit iar eu sunt la munca :'(
Dupa petrecerea de sambata seara nici acum nu mi-am revenit. :D Mistaco...au facut streptease si fetele si baietii...s-a dansat nebuneste...valeeeeeeu :-X :-X :hainoroc: :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
aa cata...deci ati fost amandoua! adica si flory! frumos din partea voastra! :hainoroc:
io am pofta de de toate io vrea de toate in dimineatza asta :P :-* |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am chef de o ciocolata. acum imi beau cafeaua si ma gandesc ca nu ar fi deloc rau sa iau o bucata de ciocolata sa o pun pe limba si apoi sa iau o gura fierbinte de cafea sa se topeasca ciocolata. ::)
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
buna dimineata! ross, dileme peste dileme azi huh? ::)
eu vleau un capucino de vanilie ...dar tot cafea beau azi ::) |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
dilema e: sa ma trezesc, sa nu ma trezesc...nu stiu cum am ajuns la birou si mi s-a deschis in fata ce am de facut azi :)
|
|
|
![]()
|
|
si mie mi s-a deschis da am o lene de ma doare ???
:hainoroc: :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 06:44 PM |
|