![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
berea mai tarziu oleaca. :hainoroc:
azi sigur e bere. ca in pana mea nici aseara nu am amai iesit. ma duce cu zaharelul asta :fluierat: da azi nici nu se discuta :D :hainoroc: :-* |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
albi m-ai capacit cu berea :hohote: de fiecare data cand am sa beau am sa ma gandesc la tine ;)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
doar primele 5 min. pana isi face berea efectul :evil:
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu intotdeauna am avut o pasiune pentru albinutza maya. era prea dragutza.
albinutza ceva asemanari cu personajul de mai sus? :| |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
ross si tu te uitai bre la maya? :o :hohote: nu incetezi sa ma uimesti ::)
QUOTE doar primele 5 min. pana isi face berea efectul :evil: 10 minute beheheyyy :| |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io nu stiu cine-i albinutza maya...da azi is tare dragalasa... am spus ca m-am trezit foarte frumoasa. zi si mie cine-i albinutza maya.
aa eu sunt dependenta de bere... :hainoroc: iubesc berea :inloove: asa sa faci sa te gandesti la mine cand bei bere :-* :-* :hainoroc: |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
deci daca iupesti berea cu atata ardoare nu cred ca ai talia febletzei maya. :|
poate doar ochii mari, zambetul gingas, fundul bombat :| |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
rossdale: un cadou pentru tine
(IMG:http://www.fantasykat.com/ch/Images/may/maya1.jpg) sau poate o preferi pe asta: (IMG:http://www.boibe.com/img/cataleg/dibuixos/maya1.gif) |
|
|
![]()
|
|
inviiiiiiiiiiiii :hohote: :hohote: :hohote: :hohote: :hohote:
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
va rog sa ma lasati 15 minute singur cu ea :|
|
|
|