![]() |
![]() ![]() |
![]() |
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
albinutza, nu ma tulbura ca sunt la serviciu :|
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ia sa vedem daca a mers... daca mers... :-* invi.... love u man!!!
:-* :hainoroc: hi hiii a mers! ;D (IMG:http://www.smileyville.com/images/happy/BRAVO1.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
:offtopic:
Invi, una din pozele pe care le-ai pus la pag. 25 nu se vede...din pacate. :( Era tot o albinutza? ::) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Te-a pocnit pohta de miere, Catalino? :hohote:
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
catalina, mie imi merg, si dupa reactiile celorlalti, cred ca si ei le vad, mai da un refresh.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ross daca da ce ti-am facut??? si daca esti la munca ce?
ai birou? daca ai....orice altceva e lipsit de importanta :D :-* :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Carrie, te-am pocnit io pe tine cu o karma ca sa fie 69 :morideris:
SI da, am pofta de miere si de ac. Se pune? :-X |
|
|
![]()
|
|
clar ca se pune sid e ac. da nu pot sa te ajut ca io nu am.... ???
rosssssssssss te-am lasat fara de grai draga???spune ceva. ai birou sau nu ai?? :D :-* :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Cata, uh, chiar nu stiam de unde am senzatiile astea :-*
|
|
|
![]()
|
|
care senzatii hai?? :fluierat:
:-* :hainoroc: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:34 PM |
|