![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
invi, e soare.. stau in tricou.. dar in casa :(
ma gandeam la un soare cald.. la o mare albastra/verde.. la un nisip enervant de care nu vrei totusi sa scapi.. :-* |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE SI mai am pofta de o ciorba de burta :o Nu shtiu ce mi-a venit. Catalina....daca mai pomenesti de ciorba de burta, lesin de pofta si n-ai vrea sa te trezesti cu mine la usa :morideris: La inceput Mistaco cu sarmalele si acum tu cu ciorba de burta!! Chiar va-ti pus gand sa ma dati gata??? :o Sorin. |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE soare.,... da.... cat mai mult soare si lumina. doamne ce urasc zilele astea de iarna Cel putin asa virtual, ai de la mine.....de acolo unde am fost acum cativa ani!! :) (IMG:http://www.daemery.com/images/egypt/IMG_8317_web.JPG) Sorin. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:'(, vreau si eu...
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
tits ,ma iei cu tineeeeee? :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Pai cum sa nu :-*, si mai si chefuim, colo pe plaja in sezloange, cu niste barbati sa ne faca masaj cu lotiune de plaja ;)
hai :valea: |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
bey si mie mi-e pofta de-o ciorba de burta ..... si fac una asa de bunaaaaa
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
titsule, staaaaaaaai ca viu si eu. :valea: ca deja nu mai sufar frigul asta. vreau soareeeeeeee. 8)
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Eu am chef sa dorm vreo 2 zile,sa nu ma dau jos din pat decat daca trebuie neaparat....Si sa ma uit la filme multe,si sa mananc ciocolata,chipsuri,alune,seminte....sa ma fac cat o.....
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum am pofta de asa ceva :)
(IMG:http://www.dinnersite.co.il/jerusalem/_fotos/maoz5.jpg) Si cred ca ma duc s-o fac :hainoroc: Sorin. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:12 AM |
|