![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna dimineatza! io am pofta tot de berea aia pe care tre sa o beau de trei zile si nu ammai reusit. da sa mor ca azi ma duc si singura :D
3 zile fara bere? pai asta e crima dom'le aaa si de cafea mai intai! :-* :hainoroc: |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
vand perfuzii cu bere, cafea, palinca, vin, after-shave, dupa preferinta. se pot folosi oriunde, acasa in pat la televizor, la serviciu, la cumparaturi, in parc pe o banca cu catelul. toate la un pret mai mult decat convenabil. pentru detalii contact pm.
::) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
mi-e pofta sa ma pot scula cind vreau eu! :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
perfersule!
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
cat e bucata ca am pofta de una cu ..., beyy dar cu pipe nu ai, ce fel de comerciant esti tu? :'(
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
pentru pipe se vinde fiola separata cu picaturi de nicotina care se adauga dupa gust in perfuzie.
plata se face in pishcoturi. :| |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu vreau o perfuzie cu after-shave :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
damn, figures :P
ma duc sa iau trei piscoate jumate, dar sa fie prime class nicotin 8) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ee pai e frumos? acum tre s ama duc sa fumez ca am vazut de atatea ori cuvantul nicotina... :-X
si nici macar nue inchidere de luna :D :-* :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Azi am pofta de :pupaceala: , de :pupaceala: si de :pupaceala:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:35 PM |
|