![]() |
![]() ![]() |
![]() |
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
pentru aia nu stiu daca pot sa fac fiola separata :|
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu mi-am facut pofta!!!!!!!!! am vrut omleta si am si mincat-o?????????????????
:hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Troc, astept partea mea, daca nu e aici in 10min aceste piscoturi apetisante vor disparea pentru totdeauna...cine stie unde :evil:
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d188/tits_herbert/PISCOTURI.jpg) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
alea de au cazut le iau eu....................... te rog frumossssssssssss :'( :hainoroc: :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
bine omule, ale tale sa fie, dar donezi o pipa pentru posteritate :fluierat:
Aaa si sa nu uit :hainoroc: Coane ;) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
cu pipa no problem ca io lasat de fumet de ceva timpu si nu mai trebuie la io :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
cred ca fusei prea subtila Coane, la tine NU, la mine DA ::) pipe zic, acum....pana s-o face pachetul 6roane ca mai fumeaza :evil: <-----dansul
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
stii cum se zice " baba nu le aude dar le nimereste"" :ametit: :ametit: :morideris: ;D
:fluierat: :hainoroc: :'( :P :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
deci e un bar in mijlocul unei piscine nu??si stai cu curu in apa ca sa bei ceva. si daca mai ai obiceiul sa te intinzi vreo ora la ceva de baut...asta esti. iesi cu curu cret de acolo :D
:-* :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Nu e psicina femeie, probabil e vreun lac ceva. :-X
Barul e important. 8) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:55 AM |
|