![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
cretz cred ca se face de la intzepaturi???????? :hainoroc:
apai importanta este participarea, iar ca ajutor este intr-o statiune!!! [move] :hainoroc: :o :hainoroc:[/move] |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ce-i mai ce-i??
deci are apa..are bar... e intr-o statiune....ia sa vedem cine ghiceste?? :fluierat: :-* :hainoroc:aa aaa io nu am ac mai nu am ac ::) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu am spus ca are ba, insa sunt multe prin prejma! :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
multeeeee femei? sa crap daca stiu!
te rog frumos spune-neeeeee te rog.... :-* :pupaceala: merge daca te pup??? :-* :hainoroc: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
daca este fizic da .....platonic, stii eu sunt la virsta cind nu prea mai cred! :hainoroc:
Hai mai, este pe linga Brasov???????????? :hainoroc: :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
de ce nu pot sa copii poza ah???
si eu de unde sa stiu ce e pe langa brasov? io nu stiu ce e pe langa galati... te rog ziiiii :-* :hainoroc: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai vorbim caci acum o :valea: :valea: :valea: :valea: la munca
:hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
serviciu usor! si te astept cu un raspuns :-*
:-* :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Eu am pofta sa plang....sa stau in pat toata ziua sa plang pana adorm, sa ma trezesc plangand ,si.......sa plang din nou.......
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
ai gija la ochisori....... indiferent ce culoare au ei, trebuiesc protejati :'( :'( :-* :'( :'(
:hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:28 AM |
|