![]() |
![]() ![]() |
![]() |
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
combinate, adica si :-* :hainoroc: si cealalta simultan :)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
:pupaceala: Asta e pofta mea pe ziua de azi.
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
eu freau ciocolata alba.... :-X
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Eu am pofta sa ma simt bine ca mi-e al draq de rau. :'(
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu as vrea sa ma simt bine si cred ca voi inchide net-ul si voi trage un pui de somn???????
[move]:hainoroc: :hainoroc: :-* :-* :'( :'( :-* :-* :hainoroc: :hainoroc:[/move] |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Singur asa??????? :-X :-X
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
uite ca m-am suparat si nu am mai avut pofta sa plec????????????
mai stau citeva minute sa :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
eu as avea pofta de vorbit cu carelesva :P
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Am o pofta nebuna de... CREMA DE ZAHAR ARS!!! VREAUUUUUU!!!!!!! :valea:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu am pofta de fructe de mare luate la brat de un vin alb :)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:07 PM |
|