![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Sorineeee......ma omori,sau mai bine zis ma faci sa ma ingras....ca si eu cred ac ma duc sa-mi iau.Si-asa nu aveam nimic de mancare asta seara.....
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ne trebe neaparat o mutrita de-aia la care-i picura din gura .... sorineee am mancat un sandwich cu branza si tu vii cu poza aia :'( ....
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai trebuia o replica la aia ce ma fac sa-mi curga ba**le :P
Adica doar ei au voie sa ma chinuie??????????? :o Sorin. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi vine sa-ti sterg toate karmele, insa tot din cauza fotografiei, am sa-ti dau una pro, mi-e dor de una adevarata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poti sa stergi tot ce vrei :P eu dupa ce dau coltu de la Said, sterg buzele cu servetelu si ma intorc inapoi sa mai bag una :P :P :P
Sanatate Coane :-* Sorin. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa nu cumva sa ti se aplece!!!!!!!!!!
:- Stica-i-sar instalatia :'( |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
:hohote: sunteti de comaaaaaaa :hohote: :hohote:
mi-ati facut si mie pofta acum ...pozele astea ar trebui interzise :fluierat: |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Sa nu cumva sa ti se aplece!!!!!!!!!! :- Stica-i-sar instalatia :'( N-ai sa vezi :P ...are si una de rezerva, de aia manuala...ca pe timpu lu bunica, cu pedala la masina de cusut :hainoroc: Sorin. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Nu mai am pofta de nimic :(
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
eu vreau tortellini :frustraree:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:59 PM |
|