![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
ai binecuvantarea noastra. :estiok: se servesc la temperatura camerei (de filmat)
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
bine ca nu-i la temperatura camerei...........de bicicleta ???
Invi' , iar umbli cu dulgegarii :hainoroc: :welcome: :floricele: claudia_electra |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
mistaco :hainoroc:
eu venisem doar dupa un hamburger :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
sigur nu vrei sa pui asta la "poza zilei"? cred ca se potriveste mai bine ;)
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:aplauze: si daca, nu-i hamburger ....................... atunci merge si ................... altceva :hainoroc:
apropo, cred ca poftele carnale au dus la perpetuarea speciei si nu p.c.-urile |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Am vrut, Invi, dar nu gasesc linkul :'(
EDIT: Ba am reusit :-*, merci Mistaco! :offtopic: Invi, eu de ce nu mai pot sa dau karme? Nu-mi mai apar butonasele alea doua langa numele oamenilor :'( |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
http://www.elady.ro/forum/index.php/topic,69.0.html
pentru poza zilei :hainoroc: |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
mersi claudia pt ceas :fluierat: nici eu nu-l vazusem . :D
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Am pofta azi sa impart cu voi bautura mea preferata
(IMG:http://i41.photobucket.com/albums/e265/dore_eva/Papa%20Bun/drambuie.jpg) dar va previn ca se poate lasa cu dans la bara, caz in care va astept sa ne exprimam la "Vrajeli". :-* |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vreau sa se puna panouri maaari de avertizare pe strazile tarii :
"ATENTIE! DENSITATEA DE PROSTIE PE METRU PATRAT MAI MARE DECIT CEA PERMISA! LUATI-VA MASURI DE PROTECTIE!" |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:13 AM |
|