![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:'( :'( :'(
cred ca o sa ma scufund in ea ::) multumesc :-* :o :frustraree: :frustraree: :frustraree: si fie ca acest perete sa fie din maguri ::) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
AMIN :-*
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
;D ;D
Nici eu nu puteam sa o zic mai bine :-* |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Azi am o pofta de salata de ton....yumiii... ::)
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu vreau una bucata banderas garnisita cu mop. :fluierat:
pofte domle nu gluma. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie pofta...............sa mai fac o pizza ca cea de aseara ???
a fost mortala......................... am sa va fac si voua un prim plan cu EEEEEAAAAAA :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
alooooooooo,shefu,eu am vrut s-o postez pe asta cu pizza,doar ca servita,fierbinte ,aburinda, la ,,botul calului'' cu tot cu berea rece din dotare!!!!!!!!!!!
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
apropo, am mai spus, am luat oun set FORNETO,si in tigaile acelea se face o pizza de te .......... ramii fara degete :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
retzinut,o sa-mi investesc si io banii in asha ceva,dar unde se vinde cu tot cu bucatar???????? :D
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
am chef sa :hainoroc: de o petrecere . iar maine la exanen :- :- :- :- :- :-
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:16 PM |
|