![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
toata lumea are examene? ??? bafta si sa aveti pofta sa le luati :-*
eu azi am pofta de stat in pat si de :pupaceala: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu am pofta sa "o iau prin paduri cantand". :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
fin si eu... :D
tralala la la :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
mah, voi ati downloadat ilegal scufita rosie :fluierat:
si v-ati uitat si la pozele cu lupul cel rau :D |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
eu am pofta sa va vanez de prin copaci :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mah, voi v-ati uitat la prea multe documentare pe Animal Planet. :P Nu mai poate omul sa o ia razna un pic, ca gata, se pomeneste cu o alica in poponet :D
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Azi am pofta sa vad ceva raspunsuri si pe la alte topicuri.
|
|
|
![]()
|
|
lupu'? unde-i lupu'? :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
La care Carrie?
restul "padurarilor" :pistolar: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Oho, la alegere, la care vreti voi. :hainoroc:
Serios, la abuzuri, am o pb si... chiar nu stiu ce sa fac. >:( |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th August 2025 - 11:12 PM |
|