![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
azi am chef sa incep a 1000 cura de slabire,ca doar e luni,nu????????????si sa tavalesc un pic catzelul prin zapada!
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:) ;) eu vreau neaparat sa nu-mi inervez consoarta, desi, numai ca stau pe net deja este un 50% in minus ??? :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
pai,daca esti rak,trebuia fata sa stie din start ca asta o sa faci toata ziua[tot intr-o stare si-o fire,nu????], plus somnul si berica aferenta!
eu ,tot ma intreb ,cine o sa-l ia pe fiu-miu cu apucaturile astea????????numa daca nu se insoara ,cu computerul[e gluma,e gluma,nu saritzi la jugulara!!!!!!!!!] |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
mi-e pofta de acest forum! :P
mi-a fost dor de voi :-X |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
elllla ce mai faci?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
titssss :-*
mi-a fost cumplit de dor de voiiiiii cred ca acest forum mi-a intrat in sange. uffff :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Wellcome back :)
|
|
|
![]()
|
|
tenerife a scris pe fruntea mea. cine mai are pofta de tenerife sa vina sa ma intrebe pe mine mai intai.... :)
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE pai,daca esti rak, eu ,tot ma intreb ,cine o sa-l ia pe fiu-miu cu apucaturile astea????????numa daca nu se insoara ,cu computerul[e gluma,e gluma,nu saritzi la jugulara!!!!!!!!!] :offtopic: Tinara pereche de proaspat casatoriti sint pe cale sa ajunga la orgasm cind, chiar in acel moment, vasul de croaziera pe care se aflau explodeaza. - Esti fantastic! striga cit o tine gura, femeia. Fantastic! |
|
|
![]()
|
|
:morideris: :morideris: :morideris:
fantastic,mistaco! mey,cred ca azi am pofta sa rad non-stop! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:22 PM |
|