![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
azi nu stiu de ce am pofta...de ce au oamenii pofta cand le pleaca parintii in strainatate?? ???
:-* :hainoroc: aa de bere nu se mai discuta ca e de la sne inteles... :-* :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Albi, ieri am avut pofta sa vorbesc cu tine la tel., am sunat de 3 ori si tu nu ai raspuns :'( :'( :'( :trozneala:
Pe unde umbli ha? ACUM am pofta de un pat ca mor de somn. :( |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
a fost la incarcat telefonul si nu l-am auzit...
:'( am vazut apelul dar nu puteam sa dau beep... :-* :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Am chef de o BANANA SPLIT de la MCdonalds!!
Ma poate ajuta cinevaaa??? cine ma invita...hai sa vedem ...cine? ;) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Pana sare lumea cu invitatiile, Flory24 :-*....cina este gata, doamnelor si domnilor!
(IMG:http://i41.photobucket.com/albums/e265/dore_eva/Papa%20Bun/rotisor.jpg) |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
doreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :'( :'( :'( :'(
ai ceva cu mine si cura mea de slabire?? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Conform curei pe care o tin eu, fripturica aia e permisa ::)
:emoticonpofticios: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:fluierat: am pofta sa-i strimb mina aluia care ma "contra" pe la karme de zici ca-mi da careva pe la gioale ??? :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Dragule, eu tocmai te-am "pro". Lasa "contrariatii" in pace, noi sa fim sanatosi :hainoroc:
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
am vazut, sa fii sanatoasa si, .........."contratilor" sa.............fiti iubiti ??? :hainoroc:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 02:18 AM |
|