![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am pofta de ciocolata....mmmmm..... ::)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Azi am pofta sa fiu intre prieteni.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Azi am o pofta imensa sa strang 3 persoane de gat! Toti barbatzi! :- :- :-
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
daca ai ciocolata da si mie oleaca te rog ca si eu as manca vreun kil :D :D
:-* :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
azi am nevoie de o infuzie de sanatate. duc pe picioare o raceala care, am descoperit in timpul noptii, mi-a prins si urechea dreapta. :'(
in concluzie, am pofta/nevoie de un ceai cald, un pat, o vorba buna/cuvinte frumoase. sa uit de durere. :'( dar sunt pe baricade, nici vb de ceai. patul? ce este aia. iar de cuvinte....voi cand ati spus ultima oara un cuvant frumos unei persoane dragi? ??? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
mmm uite ca am chef sa fac ceva.....da nu stiu ce...am chef sa mananc ceva ....da nu stiu ce......am chef sa beau ceva...da nu stiu ce....
io ce mafac ah??? :-* :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Albinozo, hai sa bem o bere :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
hai! unde o bem?/ mergem la bar?
:-* :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Hai :) Fac cinste
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
egoistelor :o
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 02:02 AM |
|