![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
ella, :-* multi si sa iti treaca cat mai repede raceala.
eu am pofta de stat in pat azi la un film... ::) |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Infi un escalop de caprioara ceva? :P :D
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
cu tine nu mai vorbesc, fantasy, esti o sadica....
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:hainoroc: ella incearca o "aspirina saracului" si sa vezi ca dupa ce vei transpira un pic iti va fi mult mai bine :floricele: :floricele:
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Nu mai mult ca tine fratioru' meu... :P
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
QUOTE :hainoroc: ella incearca o "aspirina saracului" si sa vezi ca dupa ce vei transpira un pic iti va fi mult mai bine :floricele: :floricele: ups gand la gand ::) dar sunt la job si cu toate ca nu sunt in stare de nimic acum ar tb sa ma mobilizez ca maine am audit :( dar o aspirina saracului....huhhhh :hohote: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Mi-a venit alta pofta... :( Pofta de pui prajit crocant, cartofi prajiti, usturoi, mamaliga si bere. :( :'(
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
:o Cata77, mi-a trecut si pofta de somn si mi-a venit pofta ta :D
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Te cred... :'( :'( Eu nu pot manca ca sunt la regim :-
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Ah, terminati. eu am halit castraveti si atat.
Sa mai zic si de un ou fiert tare? fara glume ca dati de :evil: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 06:38 AM |
|