![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
ascult my immortal si am pofta sa cant tare, tare de tot si afon ::), va deranjeaza cateva note deplasate ?
cred ca e de la salatade ton .. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
titsule, scapasi si niste alcoale pe acolo? :fluierat: oricum, da tonul ca te urmam. :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
deh.... , hai sa te tuculesc de ciresicace esti :pupaceala:
asadar si prin urmare: i tried so hard to tell myselfff thaaat youuuuu're gone la la laaaaaa laaaa llaaa when yoooooooou cry i wiwwwpe away all of your teeears when yooou screem i ..... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
nu stiu versurile, dar laaaaaaaa laaaa lllaaa stiu... :P
:hainoroc: :-* :offtopic: de unde ai luat iconita cu bataia la fundulet? ;D ;D |
|
|
![]()
|
|
de la blondicuta :-*, Vrei sa facem schimb. Dai tu disco si bericioaice pe bataita :P
Daca esti de acord, da-mi adresa ta de mail la pm. pup |
|
|
![]()
|
|
am adresa de mail in profil. :)
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Vleeeeeeeau....vleau ::) inghetata cu amaretto :P.
|
|
|
![]()
|
|
titsule, ti-am trimis. :-*
inghetata? :o eu sunt un pic racita si ma doare si o masea. :'( |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
eu tot la tortellinii aia ma gandesc..... :emoticoncaruiaiicurgbalele: :fluierat: scuzati expresia
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
berbe :morideris: ....
acuma io .... emoticoncaruiaicurgbalele dupa o iahnie de fasole cu ciolan afumat .... va miroase? ??? ca eu asta am pe foc acum ...... acu' sa vad cine mai are emoticoane ca alea de mai sus ? A! si pe mine va rog sa ma scuzati ;D |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 10:01 AM |
|