![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Mi-e pofta de o imbratisare calda ca a mamei mele!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
de gogosi "infuriate" mancate pe plaja, la soare, in miros de nisip incins! ...si de degete slinoase....de la gogosi!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi-e pofta de-o imbratisare calda a mamei mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . N-am vazut-o de o saptamana si mi s-a facut un dor de ea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
La mancare nu-mi mai sta gandul, dupa ce m-am umflat la pranz cu fasole la felul 1 si 2. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
mie mi-e pofta de kfc. si abia astept sa iesim diseara.. la pranz o sa fac eu ceva serios repede. da diseara.. dezmatz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Mie mi-e pofta de o friptura de pui!!!!
O sa fac |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
imi este pofta de sarmale in foi de vita de vie
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
pofta de zmeura (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine naiba m-a pus sa citesc topicul asta? acum mi-e foameeee...deci mi-e pofta de orice se oate baga in guraaa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( (food i mean,although..... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
am pofta de o schimbare...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mi-e pofta de inghetata de cacao cu frisca.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:37 PM |
|