![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 13-January 12 From: Bucuresti Member No.: 10,902 ![]() |
Hello girls,
Ma alatur si eu cu drag celor care fac parte din aceasta comunitate. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Am citit postarile voastre si trebuie sa recunosc ca si eu ador pantofii. Niciodata nu sunt suficienti! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Cred ca ma intelegeti? Eu de obicei imi iau incaltaminte de pe siteurile din SUA (prin intermediul acestui blog: spam pe care il recomand cu caldura). Nu ca ar fi vorba de fite si figuri, ci doar pt ca sunt mult mai ieftine decat cele din tara si calitativ mai bune, vorbesc acum de perioada reducerilor . Tin sa va spun ca de curand am descoperit in Bucuresti o tipa care face super pantofi din piele - pictati manual - la doar 250lei spam Shopping placut fetelor! Si ne auzim cu noutati! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Of! Mai, tipa aia cu blogul si cu pantofii la 250 lei esti chiar tu... Doamne! Mie mi-ar fi rusine, zau asa!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 5 Joined: 14-January 12 Member No.: 10,905 ![]() |
O poveste extrem de impresionanta.. mi-au dat si lacrimile...
_____________________________ Retete Aperitive si preparate |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 5 Joined: 14-January 12 Member No.: 10,905 ![]() |
De Craciun am preparat aceasta reteta si a fost tare gustoasa.
________________________ Retete Aperitive si preparate traditionale |
|
|
![]()
|
|
Foarte gustoase mai ales ca o sa urmeze postul Pastelui.
_______________________ Preparare Retete de post traditionale |
|
|
![]()
|
|
Un meniu foarte delicios pe care il recomand sa il incercati si voi.
______________________ Retete traditionale |
|
|
![]()
|
|
Eu de exemplu am pus in congelator ardei tocati de asta toamna si tin foarte bine. Ii folosesc cand fac o ciorba spre exemplu, dar recomand sa fie tinuti cate putini in fiecare punga.
______________________________ Retete traditionale |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 21-January 12 Member No.: 10,922 ![]() |
Si eu am cumparat o pla de par remington de la [spam] si sunt foarte multumita cu el
This post has been edited by Diana: Jan 21 2012, 08:27 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 4 Joined: 27-January 12 Member No.: 10,938 ![]() |
cercei handmade, facute din materiale naturale.
Cadouri ecologice, cadouri verzi, cadouri handmade, cadouri unicat, cadouri personalizate. Exclusiv din materiale naturale numai la (IMG:style_emoticons/default/faraspam28.gif) (IMG:style_emoticons/default/faraspam28.gif) (IMG:style_emoticons/default/faraspam28.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 4 Joined: 27-January 12 Member No.: 10,938 ![]() |
Jeansuri, camasi, bluze, tricouri sorturi Mustang la cele mai bune preturi de la reprezentanta Mustang pentru Romania Acum si online la (IMG:style_emoticons/default/faraspam28.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:22 AM |
|