![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 3 Joined: 10-May 12 Member No.: 11,200 ![]() |
Eu va pot impartasi experienta mea cu pastilele de slabit spam. Sunt niste capsule pe baza de ardei iute cu care eu am reusit sa slabesc neasteptat de repede: 14kg intr-o luna si 2 sapt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe langa aceste pastilute, am mers si eu bineinteles la sala, ca tot omul care se respecta mai nou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .....de 3 ori pe sapt, o jum de ora cardio, cat mai pot pe urma fitness...in general imi lucrez picioarele (am eu obsesia asta). Despre beneficiile ardeiului iute puteti citi aici:spam Numai bine! Pai si chiar sunt bune pastilele alea? Eu am tinut regimul South Beach (acum trec in faza 2) si am slabit 8 kg. Am apelat insa la o firma de caterig pe care o recomand (SPAM) care mi-a livrat dieta zilnic. Acum tot as mai vrea sa mai slabesc si as incerca si pastilutele alea. Mi le recomanzi? Merci! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 3 Joined: 10-May 12 Member No.: 11,200 ![]() |
Buna fetelor! V-am citit parerile in materie de dieta si observ ca majoritatea dintre voi sunteti incantate de Montigniac. Eu am tinut o dieta bazate pe nr. de calorii timp de 6 luni si am slabit 20 kg ( fara sa ma infometez). Am o prietena care a tinut Monti si a slabit f mult (20+), insa eu nu m-am impacat sau n-am inteles reteta Monti. Acum am o alta problema, mai vreau sa slabesc 2-3 kg ca sa ajung la greutatea "ideala" pentru mine. Aveti sugestii? Salut, Intra pe (SPAM) si ai acolo niste superrrr diete cu care slabesti frumos si fara sa te infometezi. Iti livreaza zilnic mancarea si in plus daca vrei ceva ce nu e in lista lor iti gatesc special pentru tine. Eu acum am terminat dieta South Beach si am slabit 8kg. Sa-mi zici cum a fost (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 11-May 12 Member No.: 11,201 ![]() |
Buna! Pe blogul lui vadim am vazut forte frumoase rochii de mireasa priviti si voi: spam sunt si rochii scurte aici : spam
This post has been edited by Diana: May 11 2012, 10:59 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 11-May 12 Member No.: 11,201 ![]() |
Salut! Pe blogul lui Vadim am citit un articol foarte tare despre parul gras. Va recomand si voua : spam (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 15-May 12 Member No.: 11,209 ![]() |
Buna Ioana,
Am fost si eu intr-un citybreak in praga si am gasit un hotel in centru si destul de accesibil ca pret, iti las un link aici poate te ajuta: spam Daca mai ai intrebari da-mi un mesaj sau posteaza aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 16-May 12 Member No.: 11,210 ![]() |
Eu folosesc produse de la NYX sunt foarte bune sunt facute in America si rezista foarte mult sunt cremoase se intind finut si nici nu sunt prea scumpe desi au calitate comparabila cu MAC vezi pe site:
SPAM Eu folosesc produse de la NYX sunt foarte bune sunt facute in America si rezista foarte mult sunt cremoase se intind finut si nici nu sunt prea scumpe desi au calitate comparabila cu MAC vezi pe site: SPAM
Reason for edit: spam - pentru publicitate pe eLady, va rugam sa ne contactati
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 17-May 12 Member No.: 11,212 ![]() |
Hey eu am un job nou .E foarte intersant.Trebuie sa promovez un produs nou. Ma provoaca ceea ce fac in fiecare zi. Oamenii noi la telefon dar e f dragutz k le auzi vocea. E mai incitant asa dar nu despre asta vreau sa vorbesc cu voi. As vrea sa va spun despre produs, poate ca pe unii dintre voi va va ajuta. Firma se numeste spam si e vorba de telefonie internationala. Are o oferata foarte avantajoasa.
Mmmmmm va fac curiosi? Tarifele internationale sunt foarte ieftine. Ca sa nu va mai tin in suspans va spun ca stai va sta la dispozitie 24 din 24,7 zile pe saptamana. Si un mic secret, in cazul in care vreti sa aflato TOTUL despre ei va puteti face un cont pentru mai multe informatii Sunt convinsa ca pe unul dintre voi va v a ajuta cu siguranta. Iar in cazul in care sunteti ATAT de interesati va rog sa mi cereti informatii. Sunt aici sa va ajut. Astept reactiile si intrebarile voastre..... Multumesc M-am cam grabit am uitat sa va las sit ul. Se numeste spam
Reason for edit: spam - pentru publicutate pe eLady, va rugam sa ne contactati
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eliza, daca firma la care lucrezi doreste promovare pe eLady, te rugam sa ne contactezi. Altfel, se cheama SPAM.
Multumim. PS: Produsul "nou" e Voice Over IP si e nou de vreo 8 ani incoace... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 8 Joined: 18-May 12 Member No.: 11,215 ![]() |
Buna ziua , am gasit un site cu materiale textile foarte ieftine , am inteles ca sunt importate din dubai , am facut o comanda iar calitatea produselor este chiar foarte buna
SPAM este site-ul |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 8 Joined: 18-May 12 Member No.: 11,215 ![]() |
Buna ziua , am gasit un site cu materiale textile foarte ieftine , am inteles ca sunt importate din dubai , am facut o comanda iar calitatea produselor este chiar foarte buna
SPAM este site-ul |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:41 PM |
|