IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

152 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXI, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Lexie
post Sep 23 2008, 09:09 AM
Post #11

Musafir

Szi, targul de imobiliare care s-a desfasurat in perioada 18-21 la Casa Poporului. A fost obositor si ma resimt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ce vreme cah!
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Sep 23 2008, 09:11 AM
Post #12

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Credeam ca ai fost la Advertising, ca mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am fost si eu sambata, dar eu m-am distrat, ca am fost vizitator, nu expozant si in plus, in pavilioanele alaturate s-a desfasurat Modexpo! De unde m-am ales cu o pereche de cizme (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Lexie
post Sep 23 2008, 09:14 AM
Post #13

Musafir

Ce fain! Din pacate n-am ajuns pe acolo pentru ca am fost prinsa all day long, intre 10-19 au fost orele de vizitare si am stat non-stop acolo.

+Quote Post
Roxana_
post Sep 23 2008, 09:30 AM
Post #14

Musafir

Sa porti cu placere cizmele Szi!
Mi-am dat drumul la aer, ca si la mine-i frig in birou.
Nu stiu ce se intampla cu metroul asta, dar circula f prost (mi-au spus colegele, ca io nu mai calc prin metrou).
Gata, va pup si spor la treburi!

+Quote Post
albinuza
post Sep 23 2008, 09:38 AM
Post #15

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Tocmai am aflat ca, colegul de birou se muta in alt birou, si eu voi ramane aici cu femeia care vine sambata. Adica voi fi eu acum un soi de sef in biroul asta. Si nu-mi place, pt ca femeia care vine are vreo 5o de ani. Si cum pot sa eu sa fiu autoritara cu o femeie de 50 de ani?
Eu nu stiu cum se face (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Mi se intampla prima data (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Lexie
post Sep 23 2008, 09:46 AM
Post #16

Musafir

Dar cine spune ca trebuie sa fii autoritara? Intai vezi cum este respectiva si daca te intelegi bine cu ea, nu trebuie sa fii autoritara. In plus, exista tonul autoritar politicos care rezolva multe. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 23 2008, 09:48 AM
Post #17

Musafir

Albi stai linistita. Nu e nevoie sa fii autoritara. Ii impui respect doar prin ce spui/ faci. Daca iti faci treaba bine si nu te intinzi la povesti cu ea, it should be ok. Daca sare ea calu si incearca sa fie autoritara cu tine, i-o retezi din prima. Ah...si ii daca toate strategiile dau gres, exista una sigura cu care iti poti tine mereu subalternii in priza si cu capul plecat : le dai de lucru mai mult decat pot duce (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
albinuza
post Sep 23 2008, 10:10 AM
Post #18

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu am inteles ca femeia stie meserie, si sper sa nu fie nevoie sa stau calare pe ea. Astia au zis ca eu raspund de ea, cu ea nici nu or sa vb mai mult decat strictul necesar. Eu o sa iau suturile daca nu se descurca...

+Quote Post
Szimcsi
post Sep 23 2008, 10:32 AM
Post #19

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Mai, femeie, nici acum nu e bine? Te pun astia sef de birou si nici acum nu iti convine? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai, ca esti haioasa! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Lexie
post Sep 23 2008, 10:32 AM
Post #20

Musafir

Chill and just do it! Nu-ti face griji inainte sa fie nevoie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

152 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2025 - 11:56 AM